![]() |
offf bütün günüm alt üst oldu.hala sinirden başım ağrıyoo bitsin artık şu mesele yoksa bi kaç fenerli dövmeden rahatlamicam !!!! |
Tesislere geldiğinde Tümer'e ilk olarak (Fenerbahçe ile görüştün mü?) diye sorduğunu anlatan Aksu, ''Bana görüştüğünü söyledi. Bunun üzerine de (Sen Beşiktaş'ın kaptanısın, Fenerbahçe ile transfer görüşmesine giden bir Beşiktaş kaptanı ile görüşecek bir şeyimiz yok) dedim. Bize söz vermişti, (Beşiktaş'tan başka takımda oynamam) demişti. Ama önemli değil, yeri doldurulur. Tümer'e hayırlı uğurlu olsun'' diye konuştu. |
mrb arkadaslar aksama kadar bu olaydan habersizdim az önce öğrendim şok oldum abi bu ne ya bole saka gibi (essek sakası) |
ya arkadaslar,üzülmeyin.kurtulduk bir boktan.gerisini ezikler düsünsün.benim icime dogmustu,fb´ye yada gs´ye gidecegi.ama bizim yönetim anlayamadi.bide ona kaptan yaptirdilar.anlayamadilar ne serefsiz oldugunu.daha dogrusu hepimizi kandirdi.iste ezikler hepsi böyle.üzmeyin kendinizi |
NOPOST çooocuuu tümeeer metiiiin!!!Sözünde durmayan y.. gittin adamlığını ortaya koydun...Sen bu kadar adamsın işte inönü ye gelmeni dörtgözle bekliorum...Azize ne verdii sana yada kimini tatmin ettii...İşallah senin gibi yawşakları yeşil sahalarda görmeyiz...Formanın hakkını veremedin.Bu taraftarın aklında beşiktaşlı tümer diiil g.t oğlanı tümer die yer ettin... |
aynen arkadaşlar, nolcak işte besle kargayı oysun gözünü...o adamı futbolcu yapan beşiktaş be fenerde kimmiş |
doru dion kardes ama asıl uzuldugum bu lavuğun gitmesi diil bzi aptal yerne koyması |
fazla yoruma gerek yok.bi arkadaşımız ne güzel söylemiş "kendi düşen ağlamaz" bizim vereceğimiz değeri elinin tersiyle itti,eziklerin kulübesinde uyuz köpekler gibi bekler artık futbol oynacağı günü... Siyahın Zindan Olsun Beyaz Aydınlık; Herkese Nasip Olmaz BEŞİKTAŞLILIK... |
tabii ki başka takıma gitmeye hakkın var ama bn en çok koyan içimizde durup para meselesi yüzünden gitmen oldu.bu konuda yönetimde destekliyorum biletini iyi kesti yalvarmadınız bu şerefsize.. |
bi insan bu kadar adi serefsiz olurmu, hic beklemezdim tumerden bunu. o da bi ezikmis demekki. para icin satti besiktasi! Kolaysa gelsin INÖNUYE |
Türkiye`de Saat: 21:31 . |