![]() |
şerefsiz tümer delikanlı gibi sözünde dur ama pardon sen delikanlı değilsin i...ezik her zmn eziktir ezik tümer inş başarısız olursun.............şerefsiz |
Artik tümer falan bitmistir bizim icin .... Simdi takimdan cikacak yeni genc oyunculara bakalim. sonucta onlar bizde meshur oldular biz daha nice Segenler tümerler yetisir.:mad: |
silin su serefsizin topicini |
senden asla beklemezdim ama senin ben şerefsiz olduğunu anlamamışım sen ne kadar adimişsin bize ne tümer gelir sen rahat ol sen böle takım nahhhh bulursun şerefsizzzzzzz... |
bizde bjkli sanıyorduk tümer efendiyi ama sırtımızdan vurdu bize yapılacak en büyük yanlışı yaptı yedirdiğimiz ekmek haram olsun ona |
11 Mayısta Cordoba olayında Tümer için düşüncemi yazmıştım. İŞTE O YAZININ SON BÖLÜMÜNÜ DİKKATLİ OKUYUN ARKADAŞINI SATAN TAKIMINIDA SATAR DEMİŞİM VE BENİ YANILTMADI Alıntı:
|
Alıntı:
|
bazı arkadaşlar adamdan daha iyi anlamış, tebrikler. kumandaci TÜMER SEVDALILARI NEREDE ve Teltel yonetim tumör'e 1,75M vermiş ve febeli yazarın sööledikleri herşeyi açıklamış teşekkür ederim. şunu eklicem, yönetim askerlik garantisini veremeyerek febeden 1 adım geri kaldı en çok icimi bu acıtıyor. iyiki gittin TÜMÖR. adminlerimzden ricam bu başlık altında açılmış böööle içten küfürleri silmemeleridir. Arkadaşlardan ricamda bu küfürleri gırtlağınıza da getirecek günlere de saklayın. |
tobe kaybol it tumer |
Arkadaşalar ana avrat muhabbetlerine girmeyelim.. |
Türkiye`de Saat: 12:02 . |