![]() |
Sırtından vurmak deyimi vardır ya işte bu alfı kullanacağım ama çok çok az glcek,yapma tümer,seni sevdik,sana beşiktaşlı dedik,sana gururumuzsun dedik ama sen bizi si..tin.....söyleyecek laf bulamıyorum hakikaten inanamadım bu haber,şok oldum,ölseydin daha çok üzülürdüm.Şu takım tarihinde pascaldan sonra en sevdiğin aadmdın bunu yapmayacaktın be.Allah belanı versin tümer,allah belanı topuyla versin.Ayıptır be,dalikanlı değilmişin,adam değilmişin hatta insan değilmişin.Ulan sen inönüye gelme,sdc bu taraftar senin g..... s........O... tümer,g... oğlanı tümer... Bu arda tümer karını kaça satarsın ya?????? |
Yer : Kadıköy , Tümer'in gol sonrası fener tribünlerine yaptığı hareketler... http://img248.imageshack.us/img248/2...nailphp7rz.jpg http://img248.imageshack.us/img248/7...nailphp5fd.jpg Bütün bunlar olurken adamların bize nobreyi örnek göstermeleride o kadar gücüme gidiyorki. Geri zekalı yönetim Beşiktaşlılık duruşunu önce kendi beceremiyorki kaptanını elinde tutabilsin. Beşiktaş taraftarı seni sergenden sonra baştacı yapmaya hazırdı ve hatta zaten öyleydin halbuki. Bakalım seneye fenerde ne hallere düşeceksin. Hep beraber izleyip göreceğiz. Çünkü daha görüştüğünün arkasında bile durmayan bir yönetimleri var arkasında Alıntı:
Beşiktaş taraftarı çok gururludur. Zamanında bunu bize yaşatan Alpay ve Sergen bunun acısını iyi bilirler. |
şu nevhalar ki çıkar ta bulutların içine Tümer! savaik-i tel-in olur iner tepene. savaik=yıldırım |
arkadaslar Para Icin Bizi Satanlarin Besiktas Askiyla Yanip Tutusan Bir Sitede Isi Yok ilgililere Rica Edilir |
öyle başkana(dansöz azize)böyle dansöz(tümör).Yüzüne bile tükürmeye değmez. |
bence de artık o eziği anmayalım |
işte yıldırım demiroren kapak takmaya çalışırsa boyle kapak yer biz nobreye 8 milyon euro verelim adamlar tumeri bedavaya alsınlar bu yonetimin beceriksizliğidir |
SAHTE OKEYDEN HARBİ BEŞİKTAŞ'LI OLURMU ? |
yorgan gitti kavga bitti diktirsin gitsin çokta dikimizdeydi |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:04 . |