![]() |
Alıntı:
|
Sen de G.TOĞLANISIN o zaman ümit karan,marifet mi bu şimdi Allah aşkına, durup duruken sana mı düştü savunmak, günahım kadar sevmem cinconları da,siz DANSÖZ futbolcu tayfası taraftarın neler hissettiğini biraz olsun anlamıyorsunuz. BİZİMKİSİ be$ikta$ değil beşiktAŞK! |
tümer -tuncay en ******** ikili ödülüne adaylar busene ben bekliyordum tümerden böyle bir ********lik zaten nezaman beşiktaşa katkısı olduki yeni suratsız ********leri hayırlı olsun eziklerin |
ulan Adam Utanmadan Ezİklerİn Kanalinda Evİme Geldİm Falan DemİŞ Yaa, Haram Olsun Lan BeŞİktaŞ'imdan AldiĞin Paralar Şerefsİz TÜmer, Cehenneme Kadar Yolun Var Allah Affeder ÇarŞi Affetmez |
[quote=vorwuft]son dakika haber arkadaşlar tümer in askerlik sorunu halledilmiş.azize askerlik şubesine tümerle çekilmiş fotolarını yollamış.tümere ib-esine çürük vermişler[/qu videosu bile var.işi sağlama almışlar.pembe tekere almış...zaten eziklere gitmeseydi hollandaya gidecekmiş teskere almaya... |
Tümer Hakkinda Yorumlar Arkadaslar Tümerle Ilgeli Goruslerinizi Almak Istiyorum...sizce Böyle Bir Transfer Nasil Oldu....???beşiktasin Kaptanina Yakiştimi Bu? |
Besiktasin kaptanina tabiiki yakismadi! Ama bence Besiktas fazla birsey kaybetmedi! Tümerin yeri doldurulur! Yeterki kesenin agzini biraz acsalar! Tümer 31 yasinda bir futbolcu. Eger ben Türkiyede Besiktas haric hicbir takimda oynamam deyip, onlarin arkasindan eziblerle görüsürse, sadece kendi karaktersizligini göstermis olur! Tigana 30 üstünde zaten tüm oyunculari göndermek istiyordu! Allah Afferder, cArsi affetmez! Bunu tümerin aslinda iyi bilmesi lazimdi! Ama yavas yavas, bu Tümer konusu beni sikmaya basladi! Bu defterleri kapatip önümüze bakmak lazim! |
kardeş binbirinci tümer konusun açtığın için teşekkür ederim.... lütfen forumda konu açmadan önce bir aratırsan sevinirim... |
Bütün Tümer Konuları Büyükanıt!.. KARA Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt aradı.. "Teşekkür ederim" dedi.. 'Benim tanıdığım Büyükanıt bu söylentilerden bile rahatsız olmuştur' dediğiniz için.. Böyle bir şey olur mu?.. Şırnak'ta şehitler verdiğimiz günlerde hele, bir kişi için özel düzenleme yapılabilir mi?.." "Ben teşekkür ederim" dedim.. "Geceleri başımı yastığa koyunca rahat uyumamı sağlayanlardansınız.. Ben teşekkür ederim.." Yani Tümer'e askerlik işinin çözümü için verilen sözler palavra.. Kandırmaca.. Tümer paşa paşa askerlik yapacak, her Türk çocuğu gibi.. yapsın tabi köpek,,ama dikkat edin vatanıda satmasın ********...:mad: kaynak:sabah |
tuvaletleri temizlesin orda serefsiz |
Türkiye`de Saat: 11:46 . |