![]() |
YAW neden benım baslıgımı degıstırdınız Ben bılmıyomuydum o serefsızın adını yazmayı hem benım koydugum haberı baska arkadsın baslıgı altına almanız hos dııl |
Tümer Beşiktaşlılara taş attı Kartal'a mesaj F.Bahçeli oyuncu, "Herkes bana İnönü'deki maçı soruyor. Ben kriz ortamlarını severim. Asıl önemli maç Kadıköy'deki" dedi. 5 YILIN SONU! F.Bahçe'nin yeni oyuncusu Tümer Metin, Beşiktaşlıları kızdıracak açıklamalar yaptı. Tümer, "Herkes bana İnönü'deki maçı soruyor. Ancak benim için daha önemlisi Kadıköy'deki karşılaşma. O maçta Beşiktaş'ın 5 yıldır Saracoğlu'nda yenilmezliğine son vereceğiz" dedi. ETKİLENMEM Kendisini http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dkimsenin yargılayamayacağını belirten F.Bahçeli oyuncu, kararlarından hiç pişman olmadığını söyledi. Tümer, "İnönü'de hoş olmayacak olaylar yaşanabilir. Kriz ortamını severim. Bana alkış olmayacağını biliyorum. Ama tribünler beni fazla etkilemez" diye konuştu. ASKERE GİDERİM "Askerliktenkaçmıyorum" diyen Tümer, her Türk evladı gibi bu kutsal görevi kendisinin de yapacağını söyledi. Tümer, "Sadece benim gibi olan 44 oyuncunun en verimli çağında askere alınmamasını istiyorum. Zamanı geldiğinde paşa paşa askerliğimi yapacağım" dedi. abi ben bu adamı yemin ediorum geberticem ya.... |
"O HERİF" hala ne konuşuyor,git tatilini yap çatır çatır ye azizenin paralarını,nedir BEŞİKTAŞLA derdin.Çıkarsın sahaya oynarsın topunu,yok ağzın iş yapmak istiyorsa biz "O AĞIZ" için yapacak bir iş buluruz. |
bir adam en çok unutamadığı şey hakkında konuşup konuşup dururmuş bu salakta belliki BEŞİKTAŞIMIZI unutamamış,,aslada unutamıyacaksın zaten adi adam,kartala hasret kalarak gebereceksin...5 yıllık yenilmezliğimizi bozacakmış sen asıl kendine dikkat ette kartal senin bitarafını bozmasın...Hani eziklere her zaman yaptığı gibi.Anladın sen anladın....Bir japon bayrağıda sana açarız üzülme sen tümör.... |
Doğru söylüyorsun kardeş adamın içinde BİRŞEY kalmış sürekli konuşuyor,ancak asıl amacı fb taraftarına yalaklanmak. Karaktersiz işte,küfür etsen değmez,yüzüne tükürsen değmez.Boşverin şu asker kaçağı,karaktersiz,ezik G.toğlanını. |
abi uyus oluorum..gebertesim gelio serfsizi... |
Alıntı:
|
allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin serefsizmisin tam |
tümerin ta ................... |
TÜMÖR DİNLE BAK BU SANA; GEL BEKLERİZ İNÖNÜYE KORKMA SEVERİZ İNÖNÜDE KAL BU GECE DOLMABAHÇEDE GEL YİNE BEKLERİZ... |
Türkiye`de Saat: 07:15 . |