![]() |
bu herif bize kadikoyde artislik yapcakk demedi demeyinn i_allah ilk mac kadikoyde olurrda rovanstaa bunun ...... |
fb taraftarına yalaklanmak için kadıköyde agresif oynayacak,hırslı süper mücadele veriyormuş gibi oyanayacak,sert hareketler yapacak,kısacası o maçtan önce de sonra da konuşulacağı için istediği reytingi alacak,"o herife"BEŞİKTAŞ'a yakışır,BEŞİKTAŞ Taraftarının zekasına yakışır bir cevap vermeliyiz. |
kadıköye de gelecez tüm-er bey |
tümer mi? ben onun taaaa. |
Son yıllardaki kadıköy maçlarında etkisi olduğu için şimdi feneri onsuz yenemeyeceğimizi sanıyor. Yanıldığını gösterecektir bizim genç, tertemiz ,beşiktaşa, futbola aç oyuncularımız. ben biraz psikoloji okuduysam şunu sölerimki bu adam beşiktaştan gittiğine köpekler gibi pişmandır... daha da pişman olacaksın tümer daha yolun başındasın... |
Kadıköy de seni kahraman yapcağımızı mı sanıyorsun sandığım kadar zeki değilmişsin Tümer bu takımda senden 10 kat yürekli oynayacak insanlar olacaktır o maçta eminim bundan... görücez ne kadar Fenerli olduğunu maçtan sonra... |
TÜMER Mİ ODA KİM!!! |
Inönü De Görüsürüz Ip... |
biri demişti ben giderim pasa pasa askerlik yaparım derse kimse sasırmasın die:) kim olduğunu hatırlamıom ama tebrik ediom walla cuk die oturmus:D |
Abi Sanki Bjk Ezik Maclarinda Oynuyodu Da Kendini Kendini Satan Herif Simdi Goruscez Dio Sen Kimsin Lan Ezik Sanki O Macta Oynayabilcek Dallama! |
Türkiye`de Saat: 08:19 . |