![]() |
ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ DERLER,DEMEK BÖYLE BİR DURUM VARKİ YÖNETİM AÇIKLAMA YAPMIŞ ,BEN ŞAHSEN HİÇ ŞAŞIRMADIM FUTBOLCULARIN OYNADIĞI TAKIMI ÖLÜMÜNE SEVECEĞİNE İNANMIYORUM , TÜMER EFENDİ RAKİP TAKIMIN BAŞKANIYLA GÖRÜŞÜP FİATINI YÜKSELTECEK 2.250 MİLYON YTL ALACAK ONDAN SONRA BEN BÜYÜK BEŞİKTAŞ'LIYIM DİYECEK HADİ CANIM SENDE ,BEN 42 SENELİK BEŞİKTAŞ'LIYIM HEMDE TÜMER GİBİ PARA ALARAK DEĞİL KARŞILIKSIZ AMA HALEN BU FORMDA BEŞİKTAŞ'LILIĞIM TARTIŞILIYOR,BİZ BEŞİKTAŞ'LI OLAMADIK TÜMER KAÇ GÜNLÜK BEŞİKTAŞ'LI ,BİZ BU ÜLKEDE O TAKIMIN FORMASINI GİYECEĞİME KEFEN GİYERİM DİYENLERİ O FORMAYLA GÖRDÜK ,SEVGİLİ BEŞİKTAŞ'LILAR TAMAM TÜMER İYİ TOPÇU YÖNETİM ANLAŞIRSA GELİR ADAM GİBİ TOPUNU OYNAR ŞUNU HİÇ UNUTMAYIN TÜMER VE DİĞERLERİ BEŞİKTAŞ'DA PARA İÇİN OYNUYOR TAKIMI SEVDİKLERİ İÇİN DEĞİL,ESKİDEN METİN ALİ FEYYAZ GÖKHAN RIZAYA ÇETE DENİLİRDİ TRANSFER SEZONU GELİNCE BU BEŞ FUTBOLCU KIRAN KIRANA PAZARLIK YAPAR EN YÜKSEK PARAYI ALIRDI AMA ALDIKLARI PARANIN HAKKINI FAZLASIYLA VERİRLERDİ ŞİMDİKİ TOPÇULAR HİÇ BİR ŞEY VERMEDEN HERŞEYİ İSTİYORLAR... |
Beşiktaş para ile satılamaz satacaksa defolup gitsin yok kalacaksa bu durumun doğru olmadığını beyan etsin |
Alıntı:
ölümüne seven:PASCAL,demekki warmış |
gönlüm gitmesinden yana değil ama parayı gerçekten sorun ediyorsa da gitmesi en makbulü,bizim yürekli oyunculara ihtiyacımız war,tümerin fenere gitmesine ihtimal bile wermiorum,yurt dışında oynayacaktır. |
Demirören'den 'Tümer' operasyonu Beşiktaş'ın yıldızı Tümer Metin'in, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la görüştüğünün ortaya çıkması üzerine Beşiktayş yönetim Kurulu'nda hareketli saatler yaşanıyor. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Başkan Yıldırım Demirören'in, İkinci Başkan murat Aksu ile bir değerlendirme yaptığı belirtildi. Demirören'in kendisini arayan beşiktaşlı yöneticilere, "Tümer'in ayrılmasını istemiyorum. Fenerbahçe ne veriyorsa biz de aynısını vereceğiz. Tümer takımda kalacak" dediği iddia edildi. Gelişmeler kartalhaber.com'da... Kaynak:kartalhaber |
eline sağlık ama TÜMER ASLA FENERE GİTMEZ!!!!!! |
TÜMER FENERE asla gitmez.....boşuna uğraşmasınlar.... |
tümer fenere gitmez. fenerin her zamanki gibi boşa kürek sallama olayı. |
Tümer Metin Fb Ile Görüşüyor Tümer'e tepki Tümer'in İtalya'da F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile görüşmesi tepki çekti. İkinci başkan Murat Aksu, "Tümer para için kendini satmaz. Türkiye'de Beşiktaş dışında bir takımda oynamayacağını söyledi. Onun Beşiktaşlılığını göreceğiz. F.Bahçe, Nobre için misilleme yapmak istiyorsa adres yanlış. Çünkü Tümer zaten http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dserbest" dedi. |
Tümer'e servet Aziz Yıldırım'ın Milano'da bir araya geldiği yıldız futbolcuya yıllık 1.7 milyon euro önerdiği belirtildi. Tümer bu teklife sıcak bakıyor. YILDIRIM DEVREDE YÖNETİM belirsizliğine rağmen transfer harekâtını aralıksız sürdüren Fenerbahçe, yerli yıldızlardan Tümer Metin'i de renklerine katmaya çalışıyor. Tatilini geçirdiği Milano'da Aziz Yıldırım ile görüştüğü belirtilen Tümer'e 1.7 milyon euro teklif edildi. Yıldız futbolcunun cazip teklife sıcak http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dbaktığı kaydedildi. YENİ KANUN ÇIKACAK DAHA önce, askerlik sorunu nedeniyle "Yurt dışına gitmeye kararlıyım" diyen yıldız futbolcunun "Kanun teklifi çok yakında Meclis'ten geçecek. Böylece sorun ortadan kalkacak" diyerek ikna edildiği öğrenildi. Yine de kesin yanıt vermeyen Tümer'in birkaç gün içinde net kararını yönetime bildirmesi bekleniyor EĞER FİAT ARTIRMAK İÇİN YAPIYORSA YAZIKLAR OLSUN... |
Türkiye`de Saat: 14:02 . |