![]() |
www.bjkhaber.net yeni ismi ile www.kartalhaber.com |
Ben Tümerin onlarla görüsdügüne inanmak istemiyorum ama bir yandan da düsünüyorum. Ates olmayan yerden duman cikmaz.:( |
Umarim dedigi gibi Besiktasli kalir. |
Azize FERREIRA\'nın intikamı için kıvranıyor,TÜMER TÜRKİYE\'de BEŞİKTAŞ\'tan başka yerde oynamaz |
TÜmerİn BeŞİktaŞliliĞini TartiŞmak Bİle Yersİz Olur |
tümer sana gitme demiyorum çünkü beşiktaş bukadar düşmemiştir sana bu kadar fedakarlık yapan külübüne böyle veda etmemen gerekır.o kadar hareket yaptığın fener taraftarının ve neler söylediğin fener takımının karsısına nasıl cıkacaksın onlar alıskın ama unutma beşiktaş başkadır bizim karşımıza nasıl cıkacaksın onu dusun asıl sımdı top sende yonetımımız elınden gelenı yaptı sen tercıgını yap ya biz ya onlar ama unutma gıdersen hıcbır zaman donusu olmaz beşiktaş af etmez bu gidişini... |
Son dakika... Tümer Nihat Özdemir\'in ofisinde Kartalhaber.com özel haberi... Beşiktaş\'ın yıldız futbolcusu Tümer, az önce Nihat Özdemir\'in ofisine gitti. Nihat Özdemir\'in Ankara\'daki ofisine giden Tümer\'in, Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğu kaydedildi. Cep telefonunu kapatan Tümer\'e Beşiktaşlı yöneticiler de ulaşamıyor. Fenerbahçe Kulübü öğle saatlerinde yaptığı açıklamada şu ana kadar Tümer\'le görüşülmediğini açıklamıştı. |
eger fenerle görüstüyse gitsin o para hastasi gidermi gider ben tümerden böyle seyler beklerim |
açıklama istiyoruz bu konuya bir açıklık getirilmeli bir internet sitesinde tümerin biraz önce fenerbahçe yöneticisi nihat özdemirin ofisine gittiği ve beşiktaşlı yöneticilerin tümere ulaşamadıkları yazıyordu. ha tümerin gidip gitmemesi o kadar önemli değil beşiktaşın bir zararı olmaz ama tümer fener bahçenin nobreye karşılık vermek için kendisini transfer etmek istediğini anlamaması üzüntü verici bir durum |
tümer beşiktaşı satmaz bu takımda en çok ona güveniorm ama avrupaya gidebilir |
Türkiye`de Saat: 09:52 . |