![]() |
Runje Ibrahim Toraman............gökhan Zan.....................caner ...................................koray.......... .......................... Serdar.....kleberson.........gilberto............. ........delgado .............................yildiray............. ........................... ............................roberts............... .................... |
. _runje toraman g.zan -korayyy m.sedeff kleberson yildiray denilson kranjar nobre roberts |
kesin 2 forvet oynicaz.. güleç ve nobre olucak muhtemelen.. orta sahamızda fahri kleberson delgado oynar büyük ihtimalle.. Sol kanatta biri yok ama inşallah alınacak o da.. defans içinse i. toroman koray gökhan zan daha şanslı gözüküyor.. Bursa'dan alınan serdar ve Antalya'dan gelen Burak.. Onların da yeri olucaktır.. Bakalım kadro böyle baktığımızda gayet iyi gibi gözüküyor.. İş değerli hocamız Tigana da.. |
Runje Hamit Zan Toraman Gilberto Fahri Kleberson İ.Akın(burak Yılmaz) Delgado Bobo Nobre en fazla 2 oyuncu değişir... |
herkes coşmuş ya bu ne böle |
Arkadaslar Simdiye Kadar Aldigimiz Oyuncularla Kadroyla Kurun LÜtfen Hayali ÜrÜn Üretmeyin |
Işte Gerçekçi Kadro !!! -------------------------------Runje------------------------------- ---------Serdar Kurtuluş--------G.Zan----------İ.Toraman (Yabancı)- --------------Kleberson---------------------Koray------------------ --------Burak Yılmaz---------Delgado------------Fahri Tatan (Yabancı) ------------------Nobre-----------------Gökhan Güleç--------------- işte gerçekçi kadro böyle olmalı. Ben önümüzdeki sezon Fahri Tatan ve Burak Yılmaz'dan çok şey bekliyorum özellikle Fahri Tatan Orta sahada tam bir beyin olacak nitelikte Fakat en önemlisi Defansa Mutlaka Çok kaliteli ve tecrübeli bir yabancı oyuncu alınması şart, defansı toplaması ve disiplin getirmesi için. Delgado'nun alındığını düşünerek, diğer yabancı da gole dönük orta saha futbolcusu olmalı, hem forvette hem orta sahada görev yapabilmeli. yabancı sayısı 6 olduğuna göre 1- Runje 2- Klaberson 3- Nobre 4- Delgado 5- Çok Kaliteli ve Tecrübeli bir Defans Oyuncusu 6- Gole Dönük Orta Saha (Hem Orta sahada Hem Forvette oynayabilecek bir yıldız) alınması gerekir |
ya arkadaşlar şu sevillanın sağ kanadında jesus navas diye 21 yaşında bir oyuncu var bence dünyanın en iyi kanat adamlarından biri acaba yönetim bi teklif götürse bonservisi nedir acaba cok merak ediyorum. |
arkadaşım bobo nun gittiğine inanmamanın sebebi ne hala anlamış değilim murat aksu diyo ki bobonun geleceği parlak ama biz marka transfer edeceğiz bobo 3. planda daha ne desin |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:10 . |