![]() |
Alıntı:
|
Arkadaslar aranızda baska forumlar uye olan varsa bu konuyu acabılır mı rica etsem... |
attım mailimi teşekkr ederim ilginize |
zaten bir turlu anlamis degilim.niye malin fiyatini ucuz tutup da daha cok satmak istemezler. tamam bedavaya versin demiyoruz mutlaka para kazansinlar.ama bir formayi 70 ytlden 1000 adet satmakla ayni mali 30 ytl den 5000 adet satmanin neresi kotu.(verilen rakamlar ornektir) ben sahsim adina yazayim.kendime tek forma almak yerine fiyati ucuz olupda yegenlere,komsu cocuklarina almayi yeglerim. |
valla adamların e-mail adresi ben doldurdum hergün 3 veya 4 tane atıyorum bu gidişle fiyatı erken indircekler adamları bıktırdım :D:D:D |
çok duyarlı davranılmış konu gündem de kalacakkkk |
bu konuyu gundemde tutmak boynumun borrcu oldu....kendımı adadım resmen bu işe :D umarım basarılı olacagız.... |
dikkate alırlar umarım.. bende mail attım. eğer dikkate alınırsa bende oğlum ve kızıma rahat rahat lisanslı ürünlerden alırım bu sefer sana kızım bir dahaki sefer abine demek zorunda kalmam. |
Alıntı:
beşiktaş bölümleri olan forumlara |
Alıntı:
|
bende ilettim inş dikkate alırlar |
alınmak zorundayız heryer sıyah beyaz olmalı.... |
gereken yapıldı . |
ya arkadaşlar konumuzla alakalı deil ama bir şey sorcam hakkını helal et askerim ana şarkısını nerden indirebilirim?fikri olan lütfen söylesin bu konuda msj yasmayı bilmediğim için burda yasıyorum |
valla herkesın emegıne saglık devam edelım sonuna kadar... |
ya aynen ya bende verdim 300 ytll ürünlere acaip pahalı ya kaliteli mallar fakat çok pahalı . |
ya siz en azından sadce ürün parası veriyosunuz ben bi de kargo üzreti ödüyorum...tabi ki de ilettim:D:D |
mission accomplished :))) |
arkadaslar supersınız hepınız...emeklerınızze saglık....devam edelım hergun bombardıman....:D |
ARKADAŞLAR,BİR TANE MAİL DEĞİL ORDA BULUNNA 3 KİŞİYEDE ATIN..!! HER ÜN ATIN BIKTIRANA KADAR.. ÖLMEK VAR YAZMAMAK YOK.!! |
elbet sesımızı duyacaklardır...olmaz dıye dusunmeyın arkadaslar..hr yerın sıyha beyaz olması ıcın.. |
Fiyatlar böylesine yüksek olunca korsana yönelme kaçınılmaz oluyor. Yani hiç satamamaktansa ufak bir kâr ile satmaları daha mantıklı. Umarım bu girişimden bir sonuç alınabilir. Çok ciddi bir gelir kayıbı var ortada çünkü.. |
Alıntı:
|
Zaten geçen gün store ye gittim ve bizzat bunları ilettim magaza müdürüne bizde elimizden gelenleri yapicaz ve sizin forumdan cok e-mail geliyor cok ilgililer dedi |
Alıntı:
|
eywallah ne demek vazifemiz birlikte camiayı yücelticez el ele :congrats::congrats::congrats: |
Alıntı:
|
arkadaslar nasıl maıller devam edıyor mu acaba??? ben onumuzde ki hafta sonu kısmetse bır ugrayıp bılgı alacagım kartal yuvalarından...telefonla kulube ulasacagım...destegınız devam ederse belkı sonuc alırız... |
Teşekkür ederim önemli bir konu. +Rep verilmiştir :D |
umarım onemını ılettıgımız kısılerde anlar ve ıcraat konusunda da basarı saglarız....bu arad cahıllıgımı bagıslayın +Rep ne demek :D |
sanırım sesımız duyuldu %20 ındırım atagı var ama acaba bugunun onemınden mı yoksa bızım sesımıze cagrı mıdır onu cozemedım :D |
19,03 lük indirim sezon sonuna kadar devam etsin.takım şampiyonluğa gidiyor.indirim devam etmeli. |
ya arkadaşlar gidip bi baktınız mı indirimli ürünlere... ben dün gittim hazır indirimi yakalamışken bişeler alayım diye adam bana kış sezonu ürünlerini gösterdi '' sadece bunlar indirimli '' dedi... bende sadece bi bileklik aldım çıktım :( |
ürünlerin fiyatları kalitelerine göre çok yüksek olabilir ama önmeli olan kulübe destek olmaktır..biz maalesef bu konuda çok gerideyiz çarşı gurubunu sevsem de o gruba dahil olanlar ve olmak isteyenler orjinal ürünler yerine kulübe katkısı olmayan çarşı ürünlerini alıyorlar kulüp bu konuda bişey yapmalı...fiyatlar bazı insanlara çok gelsede gerekirse daha az sigara içeriz gerekirse hafta sonları dışarı çıkmaz ürünlerden alırız..yeğenim febeli ve onu kadıköydeki febe maçlarına götürüyorum maç günleri feneriumlar mahşer yeri gibi içeri girmek imkansız kasa sırası bazen bir saat sürüyor ezikler takımlarını ne kadar seviyorsa biz onlarda 100kat daha çok seviyoruz lütfen lisanslı ürünlerle takıma destek olalım |
Türkiye`de Saat: 11:25 . |