![]() |
evet arkadasim tepkinize katiliyorum bende mail aticam ve destek olucam tabiki...ama benim de bir istegim olacak yada tavsiye diyleim biz avrupadaki besiktaslilar olarak neden en azindan almanyada 1-2 kartal yuvasi acilmiyor inanin en az türkiyedeki kadar para kazanirlar gidiyorlar kayseriye falan aciyorlar kayseride nekadar besiktasli varki ben avrupadada kartal yuvalarinin acilmasini istiyorum cocuguma en az her ay biseyler alirim tabiki kendimede internetten siparis versek kargo parasi cok bizim hakimmiz degilmi besiktasimizin formalarini ürünlerini almak... ama tabiki hep destek tam destek bu nebicim bir durumki büyük formada ayni fiyat kücük formada... |
Alıntı:
|
Uygun fiyat Daha çok şatış imkanı sağlar hem klüp hem taraftar kazanır |
zaten sponsor fırmanın urunlerı dırek ıngılterede uretılmıyor çın hındıstan gıbı ucuz iş gucu olan ulkelerde uretılıyor bu yuzden ındırım yapabılmek bence cok basıt.... |
korsana hayır |
Alıntı:
|
derbılerden once fıyatları dusurseler ne guzel olurdu valla...alırdım bır forma,artkı,bere... :D :D hatta hedıye bıle alırdım bıraz daha sıkıp kendımı.... |
arkadaslar tepıkler nerede :D kendımı adadım bu işe bu topıc ben oldugum surece bas sayfa olacak :D |
kardesim valla hergün bir e-mail atıyorum dilerim gereken yere ulasır |
umarım fiyat indirimine giderken kaliteyi de iyice düşürmezler. |
Türkiye`de Saat: 09:37 . |