![]() |
Marcelinho (hertha berlin li yıldız) Beşiktaş'ta Marcelinho'ya kanca 12.06.2006 Yeni sezonda hayal kırıklığı yaşamak istemeyen Beşiktaş, Hertha Berlin’in Brezilyalı golcüsü Marcelinho ile ilgilenmeye başladı Sözleşmesi devam ediyor Attığı müthiş goller ve oynadığı futbolla Almanya’nın güçlü ekiplerinden Hertha Berlin’in adeta sembolü haline gelen Marcelinho, Beşiktaş ile flört ediyor. Teknik direktör Tigana’nın isteği üzerine dünyaca ünlü Brezilyalı golcüyü gündemine alan Siyah-Beyazlı yönetim, bu transfer için düğmeye bastı. Yeni bir heyecan arayan Marcelinho’nun Beşiktaş’a ‘evet’ demesinin sürpriz olmayacağı ifade edilirken, tek sorun sözleşmesinin devam etmesi. Delgado ve İnsua Kartal’da yabancı transferinde yaşanan diğer gelişmeler ise şöyle: Yönetim, Delgado için 5 milyon eurodan aşağı inmeyen Basel’e bugün son teklifini sunacak. Kartal, Arjantinli oyuncu için 3.5 milyon euro önerip, bir hafta süre verecek. Olmazsa kiralık formülü devreye sokulacak... Boca Juniors ise ani bir manevra ile İnsua’nın fiyatını 5 milyon euroya indirdi. Ancak Tigana bu ikiliden Delgado’ya daha sıcak bakıyor. (Fanatik) |
eğer bu haber dopru ise gazeteden bende okudum süper olur valla |
32 yaşında ya ikinci bi ailton olayımı istiyosunuz genc adamlarla yola devam edelim delgadoyu alacaz inşallah... |
marcelinho nun ne işi var bizim takımda. bunların hepsi yalan haber. |
haginin cincona neler kazandırdığını unutmayalım derim |
yasli adam gelmesin kesinlikle |
nobre var, ne gerek var? |
abi MARCELİNHO tam isabet olur adam süperrrrrrrrrr........ |
Moruk adam Lazım değil Hedef Matias Delgado |
bu adam cok ii bir futbolcu fakat cok yasli...futbol hayatinda hertha dan baska bi takimda görmedim daha.....cok yabancilik ceker |
adam golcü degilki orta saha oyuncusu birde aşırı sorunlu oyuncu alıp başımıza belamı edecek delgado yu alın gerisine sonra bakın |
Marcelinho artik eskisi gibi deyil. Yaslandi ve bence bu sezon Hertha Berline pek bisey katamadi. Onun icin bizim takima pek faydali olmaz. |
elimizde patlar.madem 32 yaşında adam alcaaktınız neden sergeni yolladınız.allah allah.YALAN HABER......................... |
arkadaşlar yaşlı adam istemiyo tigana yalan haber bunlar |
Delgado Marcelinho Gelsin Waryaa Bizi Kimse Tutamaz |
hertha berlin den bi dünya adama alcaksak beşiktaş da anca hertha berlin kadar top oynar demekki gerek yok |
gazete satsın diye haber yapıyorlar boşverin |
Delgado Delgado Delgado |
bu adamı bizim yöneticiler alamaz |
Yok arkadas. Berbat olur. Ben hic begenmiyorum bu adami. Bunun neresi golcu??? Zaten forvet´lerin arkasinda oynuyor. Bu adam 34 macta 12 gol atti. Bence Fanatik´in, Fotomac´in uydurmalari´dir yine. Bize elimizdeki golcu´lar dan daha iyi biri lazim. 31 yasinda. Arkadasin dedigi gibi 2. Ailton olacagi 100%. |
bu adam manyak inş doğru haberdir.delgado mavuba Marcelinho gelsin tamam bu iş bizi kimse tutamaz... |
Yaşlı + istikrarsız + sorunlu olduğu bilinen bir adam.Ben istemem.Delgao'yu 1000 kez tercih ederim.Bu adam elimizde patlar bence.Zaten asparagas gibi duruyo. |
bence ousmane dabo dmcye ii gider hem kaliteli hemde bedava futbolcuuu |
Alıntı:
|
mükemmel olur delgado marcelinho |
marcelinho herthada mutsuz...bence gelebilir gelisede süper olur |
tanımıyorum ama yaşlı olması negatif etken |
28 yaşında bilmeyen sayın geriler |
delgadodan çok daha iyi bir futbolcu umarım marcelinhoyu alırlar ama benm gönlümen juninho geçio:D |
| Türkiye`de Saat: 23:59 . |