![]() |
Alıntı:
yüzde yüz katiliyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Artık bir zahmet çarşı da elini cebine atıp kombinesi alsın kendisi, öyle bir stadda bedava kapalı orta göbekde oturmaları ayıptır yani sadece istemekle olmaz biraz fedakarlık yapmak lazım |
Ezequeel sana aynen katlıyorum dostum benimde içimde bir $üphe var ya eski atmosfer olmassa diye:( |
Alıntı:
sana kesinlikte katılmyorm.ztn mrk etmeyin bu yönetim çarşıyı bugn bitirdi... dünyada kaç stadda kale arkasında loca war ? stadın tamamında localar war.kadıköyde maç izliyenler bilirler localar yüzünden çoğu taraftar bagırmaz.numaralı yani kale arkası olmayan yerler hiç bagırmiycak.stadda taraftarn takımı desdeklemesi için hiç birşey düşünülmemiş. çarşıyı ne kadar kötülerseniz kötüleyin beşiktaş çarşısız çarşı beşiktaşsız olmaz.ama takımı ateşliycek dünyaca ünlü taraftar grubunu bir allahın kulu düşünmemiş yer ayırmak için...hadi bakalım ilerde görücez ne olcak.çok ararsınız çarşının tribünleri takımı ateşlemesini. son olarakta mrk etmeyin kutuda kilerin çoğu elini çebine atıp konbine alıyolar;) |
süper olcak eğr resimdeki gbi olursa harbi mükemmel olcak:D |
gerçekten güzel yötnetimin yaptıgı nadir güzelliklerden tebrikler... |
Gerçekten projeler harika.Emeği geçen herkesi kutlamak lazım...Beşiktaşın geleceği olan proje bunlar.Demirören yönetimi iyi bir iş başaracak bunlar gerçekleşirse.Ki bu saatten sonra gerçekleşmeme gibi bir ihtimal olamaz,olmamalı... |
bundan iyisi olamazdı heralde. |
gerçekten olması gerekitği gibi muaazam helal olsun |
Bnde cok beğendim. |
Stad gerçekten harika arkadaşlar,bence gereksiz kaygılara kapılmayalım, eski atmosferi yakalarmıyız yok neden 42.000 kişilik diye kuşkular bence yersiz, hem biz demiyormuyuz bu ezik fenerliler o stadda çekirdek çitleyip maç seyrediyor biz olsak neler yapardık diye, eğer o 132 db bizden çıkıyorsa her statta çıkarabiliriz hele bu statta hayli hayli çıkarırız diye düşünüyorum, birde bu üstündeki Ay-Yıldız, Karakartal figürleri maçtan maçamı yansıtılacak yoksa sadece göstermelik tanıtım içinmi konmuş onu tam anlayamadım, eğer tanıtım için değilse Allianz arena halt etmiş derim :D |
harika bişey bu umarım biran önce gerçekleşir bu stad da maç izlemek çok güzel olacak |
yaa süper bişi bu yaaaaa |
super otesı tabı gerceklesirse |
valla çok güsel görünüo |
Güzel projede bu gerçekleşene kadar biz yaşlanırız bea :D |
harika bir stad,bu stad projesini hayata geçirdiği takdirde Demiröreni ayakta alkışlarım |
güzel ya |
Mükemmel.Olursa tabiki:D |
Harika görünüyo muhteşem olacak yanlız tek kusuru 42000 olması geleceği düşünerek enaz 55000 kişilik olması gerektiğini düşünüyorum. Geçmiş konularda behsediliyordu işte yapmak önemli deyil nasıl dolacak, orayı bilmeyen konuşuyo oraya 55000 kişilik sıtat olmaz diye.oraya şimdiki gelişmiş mimari ile 55000 kişilik sıtat öylebir olurki yeterki yapmak iste, doluluk olayına gelince belki bazı maçlarda dolmaya bilir ama düşünün derbilerde biçok insan dışarda kalıyo milli maçları düşünün avrupa ve dünya kupası oynansın istiyoruz işte bu tür maçlardan dolayı enaz 55000 diyorum yönetim yapacaksan 55000 azı kurtarmaz saygılar. |
Alıntı:
şu anda awrupadada olsun başka yerlerdede olsn stadlar hep 40 50bin kişi kapasitesi arasında yapılıyorlar hep ideali budur.biz derbilerde bile eski açıgı dolduramıyorz tam olarak 50 55bin kişilik kapasiteyi nasıl doldurucaz ? bnde 42bin kşi idealdir.bizim ihtiyacımızı karşılar. |
42 bın mı ? yapıcaksanız 52 bın yapın |
hani stadın üstü açık duruyo kapalı olmayacakmıydı bu stad? |
çarşı nede durucak acaba ya , umarım dağılmazlar ama gene kapalı olsa gerçi her yeri kapalı ama :D:D maraton olursa güzel olıur ortada localar var ama nasıl olcak yaa offff ben en çok çarşı dağılacak diye korkuyorum:(:(:( |
tek kelime müthiş... |
Alıntı:
|
mükemmel gözüküyor bu yönetim bu işi başarırsa çok büyük işyapmış olur |
Ne zaman baslanilcakmis bu Mükemmel Stada?? Tarih varmi veya nezaman bitecekmis?? |
42Bin olmasını dert eden arkdaşlara şunu söyliyim fenerden örnek vermişler gsden örnek vermişler fenerbhçe derbi ve avruppa kupası maçları hariç hangi maçta full çekiyor?Gs 20binlik stadı dolduramıyor ,52 bin olsa ne olur? 50 55bin olmasının ne anlamı var çok büyük stad her zman dezavantajdır biz hermaç fullucekmiyiz sanki millet sağa sola dağılıyor oturup maçını izliyor ozman ne anladım ben bu işten? 10 sne sonrayı düşünüyrsunuz 10 sene sonrada 20 sne sonrada taraftar sayıllarında acayip br artış olmucaktır,her klübün belirli potansiyeli var ayrıca 42bin kişi bizim için gayet ideal hele 42bin Beşiktaşlı olunca harika ötesi,yeterki sahaya yakın olsun tribünler ve stadın br noktasından heryer görünsün biz orayı siyah-beyaz cehenneme çevirriz... |
güzel bi calısmaya benzıor umarım takımıza yararlı olur eskı atmsfer bu stat da da yakalanır |
alternatif yokmuydu |
baskani kutlarim, besiktasimiza yakisir |
peki hangi grup hangi tribünde destek vercek biras karışık ama proje 10 üzeinden 11 aldı benden... |
Muhteşem.. Beşiktaşımıza'da böyle bir stat yakışırdı zaten. Yeni İnönü mabetimiz hayırlı olsun |
Muhteşem bir stat..Ancak üstü tamamen kapanıp açılmıyor sanırım... |
Bu projenın yapılabılmesı ıcın 1 sezon bjk kulubu maclarını kasımpasa veya baska bi stadda oynayacakmıs . . .avrupa maclarınıda olımpıyatta oynayacakmıs . . . 1 sezon carşısız olmas bence . . . ? |
helal be bizede ne yakışır böyle bir stat |
her sey cok süper mükkemmel acaba neden ezikler ve gs 50 bin kişilik yaparken neden biz 42 bin kişilik bunu sormak istiyorum vee bir eksik görüyorum tepeden bir tv koyara macı tekrarlarında bjk yapılan hatalarda utansınlar |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:01 . |