![]() |
Harika görünüyo muhteşem olacak yanlız tek kusuru 42000 olması geleceği düşünerek enaz 55000 kişilik olması gerektiğini düşünüyorum. Geçmiş konularda behsediliyordu işte yapmak önemli deyil nasıl dolacak, orayı bilmeyen konuşuyo oraya 55000 kişilik sıtat olmaz diye.oraya şimdiki gelişmiş mimari ile 55000 kişilik sıtat öylebir olurki yeterki yapmak iste, doluluk olayına gelince belki bazı maçlarda dolmaya bilir ama düşünün derbilerde biçok insan dışarda kalıyo milli maçları düşünün avrupa ve dünya kupası oynansın istiyoruz işte bu tür maçlardan dolayı enaz 55000 diyorum yönetim yapacaksan 55000 azı kurtarmaz saygılar. |
Alıntı:
şu anda awrupadada olsun başka yerlerdede olsn stadlar hep 40 50bin kişi kapasitesi arasında yapılıyorlar hep ideali budur.biz derbilerde bile eski açıgı dolduramıyorz tam olarak 50 55bin kişilik kapasiteyi nasıl doldurucaz ? bnde 42bin kşi idealdir.bizim ihtiyacımızı karşılar. |
42 bın mı ? yapıcaksanız 52 bın yapın |
hani stadın üstü açık duruyo kapalı olmayacakmıydı bu stad? |
çarşı nede durucak acaba ya , umarım dağılmazlar ama gene kapalı olsa gerçi her yeri kapalı ama :D:D maraton olursa güzel olıur ortada localar var ama nasıl olcak yaa offff ben en çok çarşı dağılacak diye korkuyorum:(:(:( |
tek kelime müthiş... |
Alıntı:
|
mükemmel gözüküyor bu yönetim bu işi başarırsa çok büyük işyapmış olur |
Ne zaman baslanilcakmis bu Mükemmel Stada?? Tarih varmi veya nezaman bitecekmis?? |
42Bin olmasını dert eden arkdaşlara şunu söyliyim fenerden örnek vermişler gsden örnek vermişler fenerbhçe derbi ve avruppa kupası maçları hariç hangi maçta full çekiyor?Gs 20binlik stadı dolduramıyor ,52 bin olsa ne olur? 50 55bin olmasının ne anlamı var çok büyük stad her zman dezavantajdır biz hermaç fullucekmiyiz sanki millet sağa sola dağılıyor oturup maçını izliyor ozman ne anladım ben bu işten? 10 sne sonrayı düşünüyrsunuz 10 sene sonrada 20 sne sonrada taraftar sayıllarında acayip br artış olmucaktır,her klübün belirli potansiyeli var ayrıca 42bin kişi bizim için gayet ideal hele 42bin Beşiktaşlı olunca harika ötesi,yeterki sahaya yakın olsun tribünler ve stadın br noktasından heryer görünsün biz orayı siyah-beyaz cehenneme çevirriz... |
Türkiye`de Saat: 17:41 . |