![]() |
ARKADAŞLAR TMM MUHTEŞEM Bİ STAT AMA ORTADAKİ TRİBÜNLERE DİKKAT EDİN ALT VE ÜST TRİBÜNLER BİRBİRİNDEN ÇOK UZAK KALIYO VE GÖRMÜYO YANİ ALT VE ÜST HER MAÇ AYRI TELDEN ÇALAR OLMAMIŞ BENCE |
arkadaşlar yapmayın allah aşkına tmm inönü güzel akustik olarak ama miyadı doldu eskidi ses ses deip duruyosunuz ses çıkıyoda noluyo görüyoruz her sene. mesele bu deil arkadaşlar hepimiz beşiktaşlıyız geleceğe bakalım arkadaşlar şuan inönü de koltuk kapasitesi kaç 32000 ee sen bunu 36 bine çeviriyosun (locayı sayma) artı 18 ay zeytinburnunda oynıcaz yapmayın allah aşkına başka proje başka bi mühendislik firmasıyla anlaşılsın en az 42-45bin koltuk olmalı loca hariç |
bu aqustik 132 desibeli katlatır.. sağır mı olsun gelenler.. böyle bir stat kapalı tribünü sabit kaldığı sürece desteklenir.. bir soru işareti bu projenin finansının nasıl sağlanacağı?? ödeme süresi ne olacak yoksa gelirimizden payla mı ödenecek?? bu konuda yönetim açıklama yapmalı |
ya arkadaslar biz degilmiyiz inonu stadinda desibel rekoru kiran.bu yeni stadda istanbulu yikariz.:) eger bu yonetim stadi dedigi zamanda yaparsa soyledigim tum olumsuz sozleri dusunceleri geri alacagim. varsin olsun stad bitene kadar sampiyon olmayalim.besiktasima yakisan bu staddir. |
offf baktıkça bakasım geliyor:) |
yanlız 1 sene değil 2 sene başka statda oynucaz haberiniz olsun. localar bozuyo işi. bari bi tribünde yapmasalardı. 42 binde az. umarım proje değişir. :( |
gusel olmus yahuu |
İşallah halledilir ve başlanır malum türkiyede stad hikayeleri yılan hikayesine dönüyor. |
halen bu stada kötü diyenler kulp bulanlar var ya anlamış değilim silzeri yok çarşı dağılacakmış yok kımse gelmezmiş yok küçükmüş gibi bi dunya anlamsız tavırlar artık her yerde modern stad yapılırken ne den bizim de en basıtınden bayanların gireceği bi wc miz olmasın ya neden taragftar dağılacakmış kımse dağılmaz biz değilmiydik o saraçoğlu bizde olsa yıkarız orayı diyen alın siz ondan dah iyi bi stad emin daha iyi olucak lütfen bekleytin görün daha ordata bişey yok konuşmaya başlmışsınız |
42bine kim nasıl az diyo anlamıyorum?!!! 1)hangi kritere göre az? 2)bu stad her maç tamamen dolar, başkalarınınki gibi sırf önemli maçlarda değil. 3)gelecek seneler düşünülsün diyenler için söylüyorum, her stadın belli bir seyirci oranı vardır bu yıllar geçsede +300,-300'ü geçecek şekilde pek oynamaz. onun için bu stad yeterde artar bile |
Türkiye`de Saat: 20:31 . |