![]() |
Paralar Nerde??? :mad: :mad: :mad: Arkadaşlar bizden çağdaş, sergen,şerefziz (tmr) a.hassan,cordoba gitti biz bunlardan hiç para kazanmadıkmı banamı öle geliyor.. Eğer kazanmadıysak bana göre yönetimin akılsızlığından 5 milyon dolar falan gibi bir rakam uçtu(tahminen) yoksa benmi yanlışım.... |
aralarından bi tek çağdaştan 675bin dolar kazandık diğerlerinin zaten sözleşmesi sona ermişti gittiler ...675 bine çağdaş salağını tsye verdik .. |
kim verir bunlara para kardeş i şe yarasa biz bırakmazdık zaten |
ya orası ölede yinede hepsini toplasan 3- 4 ederdi yaa |
bence biz dua edelim üste para veripte göndermedik:) |
elimizde patlayanlarıda bedava verseler bari.. |
KardeŞ Ne 4 Ne 5 İ Ya KurtulduĞuna ŞÜkret Bunlardan |
sırada . ailton . juanfran . pancu .var bunlarda gitse |
ya ne parası zaten onlaın sözleşmesi bitmedi mi bıraktık gittler işte ne güzel pancu yu iyi bi paraya satacaz galiba ama ailton ve juanfrandan zarar etceğimiz kesin |
onlara kalana kadar FULYA nın paraları nerede asıl |
beşiktaşın parasını haksızca yiyenlere benden haram olsunnnnnnnnnnn... |
Kimse Para Kazandirmio Bize Youla Kazandirdi Sadece Adam Sampiyonlar Liginde Oynucak Bu Sezon Cok Merak Ediyorum Onu Ya |
Alıntı:
Sende bilirsin ki sözleşmesi biten futbolcudan para KAZANILMAZ. sergen - O - a.hassan - oscar ın sözleşmesi bitmişti... |
Alıntı:
|
Para kazanmasını geçtim,Youla'yı nasıl sattık aklım ermiyor,ben geri döner elimizde patlar diye düşünüyordum. |
bunlardan a. hasana para vermemiştik |
Alıntı:
|
Ocak ta yeni yönetimmi gelecek? |
arkadaslar hepiniz olaya bonservis yonunden bakıyosunuz ama besiktas bu adamların gitmesiyle 5-6 milyondolar kazandı cunku onlara verecegi parası ceebinde kaldı aynı tip futbolcuları gondererek 10 milyon gibi rakam cebinde kaldı 5 tane cope 10 verecegime 2 tane kral futbolcuya 10 veririm taktigini izliyo artık yonetim |
sözleşmesi biten adamların nasıl para geleceğini düşünüyorsun anlamadım. |
Sadece youla ve çağdaşdan para alabildik.Youla yı 1,3 milyon euro ya aldık gençlerden Sayın Murat AKSU 1,6 milyon euro ya sattı.Çağdaşda 750 in dolara ts ye gitti.Sergen,a.hassan,cordoba ve ezik köpek serbest kaldılar |
hepsi beleşe gitti kim verir onlara para ya |
ben demek istiyorum ki madem satılcaktı bunlar bi sözleşme yaparsın sezon bitmeden 6 aylık falan bonservisi sende olur sezon sonuda zaten isteyen çok satardın. şimdi antalya cordobaya 500 bin usd vermezmiydi verirdi, a.hassana anderlect 1 milyon usd vermezmiydi verirdi. ama noldu SIFIR |
sadece çağdaş ve youladan para kazandık diğerlerinin sözleşmesi bittiği için para alamadık ! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya ne ieş yarar bunlar dediğiniz adamnlarla şampiyon olduk bi ama dikkat edin bunlar yine bayağı para ederdi ma sözleşmeleri bitmişse para alamayız tabiki |
Alıntı:
ayıptır günahtır beceriksizler topluluğu (Murat Aksu) hariç |
yaa bız bu cagdas salagını kaca almıstık bılen var mı |
buda bişiymi pancuyu da verdiler bedavaya bjk nin bu kadar borcu var başkan ne yapmaya çalışıo anlamadım gitti |
Türkiye`de Saat: 18:03 . |