![]() |
Yildiray Kartal Olacak... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. besiktaş delgado transferi çıkmaza girince rotayı yıldıraya cevirdi. bugün akşam saatlerinde yıldırayın menajeriyle görüşen beşiktaş olumlu sonuç aldı yarınsa yıldırayın takımıyla görüşecek beşiktaş büyük bi olasılık renklerine baglayacak.Ortadaki fiyat ise 4.5 euro olarak anlaşma saglandı. |
yalan haber |
Adam gelmicem dedi TV de izledim |
hayırlısıyla olur işallah |
bence yallan haber !!!!!!!!! ama para yi basarsan belki gelir ! |
kaynakkk ???? |
Yalandan kim ölmüş :) |
yalan haber hem bu arada delgado beşiktaşa gelcek... |
fenere gelir gelirse bence |
feyk bunlar feyk...:) |
kaynak neeeeeeee babaaaaa asparagas |
Valla ben inaniyorum. Bizim yönetim arkasinda dursa bu transferin kesin gelir. |
puhahaha Kolpa Kolpa |
Kaynak Kesin Fotospor Yada Fotomaçtir. Keşke Olsa |
4,5 milyon dolara yildirayin kramponunu verirler |
AİR bunlar Feyk |
kaynağı söyle kardeş. fotospor falan değildir umarım |
Bncede Yalan Haber Inandirici Gelmedi |
Güzel olur AMA Yildiray´i 4,5 milyon´a satan takim bu fiyata o kalite´de ki oyuncu´nun acik biraktigi yeri doldura bilirmi???? Simdi www.transfermarkt.de ye baktim Yildiray´in deger´i 10 milyon Avro yaziyor.Yani bu haber malesef dogru olamaz. Böyle birsey yazan arkadas´lar birde kaynagi´da yazsa cok güzel olur. |
4.5 milyon euro paramiz olsa Delgado'ya verip hemen aliriz bonservisini degil mi? |
yalan haber bunlar yalaaaann... |
Taraftar: Yildiz oyuncu aliyorum de. Demiroren: Hayirrrr Taraftar: Yildiz oyuncu aliyorum deeee. Demiroren: Hayirrrrrrrr Taraftar: Yildiz oyuncu aliyorum de ulennnn. Demiroren: Aliyorummmmmm Tarafytar: Yalan soyluyorsun!! |
yıldıray gelse 10 numara transfer olur ama gelmez |
yalannnnnnnnnnnnnnnnnn |
yaaaa bırakın bunları kardeşim bunlara gerennnnkkk yok YALAN HABER!!! zaten beşiktas delgadoyu büyük ölçüde bitirdi |
gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzz....... |
yalannn haber |
keşke ama cinconlara gelir o gelirse |
aynen abi gelirsem cincona gidiccem dio......ama zaten tr ye gelme niyeti yok |
yalan yalan yalan |
kardeşş kartal delgadoyu kaptı bileeee ne yıldırayı |
arkadaşlar yıldıray kronik hepatit taşıyıcısı bildiğim kadarı ile. karaciğerde sorunu var. uzun bir dönem bu yüzden tedavi oldu. viral hepatit tedavi edilmez ancak durum idare ediliyor. tedavisi almanyada devam ettiği için sanırım gelmez diye düşünüyorum.... |
bu yıldırayıda zidan yaptı bizim basın ha sanki topçu gibi |
Alıntı:
|
.............. |
Yaw Yildiray bize gelmez, o cinconlu mu ne. Ben öyle biliyom |
Türkiye`de Saat: 10:08 . |