![]() |
Hasmet B. Kurum Kollari Sivadi Haşmet Bedii Kürüm kolları sıvadı Beşiktaş'ta Ocak 2007'de yapılacak kongrenin yapılmasına uzun bir süre olmasına rağmen Beşiktaş kulislerinde başkan adayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Beşiktaş Yönetim Kurulu eski üyesi Haşmet Bedii Kürüm, başkanlığa aday olmaya hazırlandığını öğrenildi. Önceki gün Beşiktaş kongre üyesi dostlarıyla biraraya gelen Kürüm, "Beşiktaş için birşeyler yapmanın zamanı geldi. Ben ve idalist arkadaşlarım artık gerçek Beşiktaşlıların katkısıyla birlikte hizmet etmek için harekete geçiyoruz" dedi. Siyah-Beyazlı Kulübün son yıllarda hem saha içinde hem de saha dışında büyük sıkıntılar yaşadığını belirten Haşmet Bedii Kürüm, "Beşiktaş'ı eski günlerine döndürmek için projelerimizle geleceğiz. Bunun için tüm Beşiktaşlıları kucaklayan bir Yönetim anlayışıyla hizmete talip olacağız" şeklinde konuştu. Hiçbir dernek ve grupla oy pazarlığı yapmayacaklarını belirten Kürüm, Beşiktaş'a zarar veren davranışlarda bulunmayacaklarını vurguladı. Kürüm'ün önümüzdeki günlerde, camianın ileri gelenleriyle bir araya geleceği öğrenildi. Kürüm'ün öncelikle Ömer Sabancı, Hakan Kalkavan,Muzaffer Nasıroğlu, Levent Erdoğan, Latif Ayaz, Adnan Demir, Mehmet Çiftkurtlar, Erol Kaynar ve Hasan Gocay'la bir araya geleceği öğrenildi. Haşmet Bedii Kürüm'ün, Koç, Sabancı ve Anadolu gruplarının üst düzey yöneticilerini de listeye almaya hazırlandığı belirtildi. Gelişmeler kartalhaber.com'da... |
yorumsuz... |
Turgay CINER |
newzat demir:) |
YADA turgay nevzat koalısyonu :) |
Alıntı:
Nevzat Demir deyince, insanı duygulanma sarıyor... Sanki ona yaptıklarından dolayı doyasıya sarılıp öpemedik, yeterince teşekkür edemedik gibime geliyor. İnşallah en yüksek kademe neresi ise oraya gelir. |
Nevzat demir derim ama iyi bir yönetim oluşturması lazım |
başkan olarak ben de Nevzat Demir derim... |
Yıldırım Demirören...:) |
Alıntı:
|
faydalı olacak olan kimse o gelsin önceki seçimde herkes DEMİRÖREN i istiyordu geldi ve gördük.... |
başkan olabilir ancak çok güçlü bir yönetim gelmesi lazım ki yönetim kurulunda fena isimler yok yani ancak ben olsam turgay cineri de dahil ederdim |
gercekten besıktaslı we besıktasa hızmet edebılecek bırısı baskan olsun!sayın baskanımızın besıktaslılıgından suphe etmıyoruz fakat hersey de bu degıl basarı gerekmekte! |
Alıntı:
|
Kürüm'e destek Beşiktaş'ın eski yöneticisi Haşmet Bedii Kürüm'e, 2007 Ocak ayındaki seçimde aday olması için baskı yapılıyor. GÖRÜŞME BAŞLADI Beşiktaş'ta ocak ayı yaklaşırken, başkan adayları da yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Yıldırım Demirören'in adaylığını açıklamasının ardından şimdi de camianın etkili isimleri, eski yönetici Haşmet Bedii Kürüm'le görüşerek başkan adayı olmasını istediler. Kürüm'ün önemli isimlerle görüşmelere başladığı http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Döğrenildi. KRİTİK İSİMLER VAR Yöneticiliği döneminde herkes tarafından sevilen ve sayılan Haşmet B. Kürüm'ün, Mehmet Sabancı, Muzaffer Nasıroğlu, Erol Kaynar, Hakan Kalkavan, Levent Erdoğan, Latif Ayaz, Adnan Demir, Mehmet Çiftkurtlar gibi camianın önde gelen isimleriyle bir araya geleceği ve fikir alışverişinde bulunacağı belirtildi. Kaynak: Fotomaç Yorum Yok...... |
ısım yok besıktasımızda kım basarılı olacaksa o gelsın |
Bu adamin adina hastayim ya Hasmet Bedi Kürüm hehe, |
Alıntı:
|
YANİ yıldırımın ismi geçmesi şakası bile kötü TURGAY CİNER veya NEVZAT DEMİR OLMALİ |
iyi bi kadro oluşturursa nevzat demir . paranın babası bu adam. oyuncak gibi oynuo. inş. o gelir de düzlüğe çıkarız |
Mehmet Sabanci - Turgay Ciner |
sabanci, koc falan güzel isimler, ama ben kartalhabere pek inanmiyorum, bjk internet sitesinde hep kartalhaber.comda cikan haberleri yalanliyorlar...ondan...ama dogruysa, güle güle demirören..... |
Beni Başkan Yapin Arkadaşlar Ondan Sonra Bakin Takima Oynamayan Topçuyu Falakayaa Ehüehüehüü |
başkan : nevzat demir futbol komitesi : ihsan kalkavan yönetim : haşmet bedii kürüm yönetim : hüsnü güreli yönetim : turgay ciner yönetim : hasan arat yönetim : yıldırım demirören nasıl olur böyle bi yönetim |
Türkiye`de Saat: 04:53 . |