![]() |
ahmet gerçek bi beşiktaşlıdır ama o da sergen gibi forme için hiçbi fedakarlık yapmadı ne yazıkki formayı kapmak için hem hiçbişey yapmıolar hemde tek. dir.e laf soluyolar zamanında iyi oyunculardı ama biz önümüze bakıyoruz oynayan kalır oynamayan gider bu kadar basit |
bu arada tigana ya sonsuza kadar güveniyoruz her dediği yapılmalı çünkü çok doğru kararlar verio |
ABİ Bİ ADAM BEŞİKTAŞLI DİYE SEZON BOYUNCA YATIPDA PARA ALAMAZ YA VARMI BÖLE Bİ MANTIK NEYMİŞ YÜREKTEN BAŞİKTAŞLIYMIŞ NE BEŞİKTAŞLISI YA EĞER ÖYLE OLSAYDI BÖYLE KONUŞMAZDI İÇİNE ATAR SİNEYE ÇEKER OTURURDU SEN GİDERKEN BİLE BÖLE KONUŞURSAN BEN NASIL İNANIYIM SENİN BEŞİKTAŞLILIĞINA :mad: |
Ahmet dursun ilk geldi yılda tek başına sırtlıyodu bu takımı... çok iyibir futbolcu bence. değişiklik onun için iyi olucaktır. insanın şansı bir kez dönerse geri toplamak zor olur. gerçi şans diye bir şey yoktur. Şans fırsatları hazırlıklı olarak karşılamaktır. ahmetede çok fırsatlar verildi değerlendiremedi... Ahmet yolun açık olsun inşallah... |
2 senedir parasını alıyor oturuyor parasını alıyor oturuyor para vermediğin zamanda sahaya çıkmam diyor bir çok futbolcu bunların içinde ahmet dursunda var bütün gücüyle çalışıp o forma için canını vermiyorsa kralı olsun yine istemem ! |
Neden gönderilen bütün futbolcular Tigana'ya atıp tutuyor anlamıyorum. Yönetimle sorunları yokmuş bu ne demek oluyor? burası Türkiye nasılsa Tigana birkaç maç kötü gidince gönderilir bende Beşiktaşa geri dönerim.Mantık budur...Ama Tigana başarılı olacak ve bu şekilde düşünenler hayal kırıklığına uğrayacaklar... |
Alıntı:
|
Arkadaşlar Ahmete teşekkür edip yolladık. Daha ne yapalım. Emeklerine sağlık. Yeter artık yani bu tip futbolcular problem oluyor takıma! oynasa dert oynamasa dert. Tigana doğru bir karar vermiş.. Ahmeti şahsen severim ama Beşiktaşı daha çok severim.Gitmesi bence doğrudur! Allah yolunu açık etsin! |
ulen gönderilen herkez tigana ya sallıyo be,,sanki dersin çok bişey yapmışlarda tigana önlerini kesmiş ahmet dursun abicim ben senin şu 2 senede 1 kere sağlam olduğunu görmedimki zırt pırt antremanda sakatlanıyo,çalışsaydınızda formayı alsaydınız,,hem çalışma hem formayı giy yok böyle bişey,,ayrıca biraz adam gibi davranında OSCAR'ı örnek alın birtek oscar gittikten sonra atıp tutmadı bunlar gibi..adam gibi adam oscar cordoba dır...ahmet yolun açık olsun..şeker de de pek oynayabileceğini sanmıyorum ya neyse bakıp görecez.. |
tigana bilir işini ztn ahmet dursunda eski ahmet değil gitmesi iyi oldu.Yeni takımında bol şanslar... |
Türkiye`de Saat: 08:28 . |