![]() |
alınmasını en çok istediğimiz oyuncu........ arkadaşlar transferde birçok futbolcunun ismi geçiyor. en iyileri seçelim... futbolcular:delgado,mavuba,marcelinho,insua,gilber to,yıldıray,leko, k.gonzales,roberts,bobo ve daha birçok isim bence en iyileri mavuba ve delgado.yerli alınacaksa da yıldıray tabi... siz yönetimin yerinde olsanız kimleri alırdınız????????? |
dmc=dabo,mavuba veya mascherano amc=delgado,kranjcar,insua,hleb dc=lugano,metzelder,ismael fc=zigiç,corradi,ljuboja,hesselink |
vallahi sağlam oynayan bi oyuncu gelsinde ismin önemi yok |
Zmek Demekteyim Ben Baska Bsy Degil O Adam Cok Iyi! |
forza delgado diyorum başka bişi demiyorum.... delgadoyu istiyorum 10 numara olarak defnsda espiniza ii secim olurdu aslında ama delgadoyu istiyom. :D |
bu isimler arasından DELGADO ile MARCELİNHO derim... |
Delgado Ve Mavuba Tek GeÇerİm |
mavuba-delgado |
Ben D Alessandro tek geçiyorum... |
Carew, Delgado, Mavuba |
Delgado- Kily |
bence ilk olarak delgado sonra leko 3. ise insua 4.kluivert sonrada roberts ve kily gonzalez |
delgado,,gilberto silva,,mavuba,,marcelinho bunlardan 2 tanesine razıyım:) |
Ronaldİnho |
eğer şampiyon olmak istersek ki bu soru sorulmaz tabiki şampiyonluk için (DELGADO VE KİLY GONZALEZ) 2006-2007 şampiyonu (BEEEEŞŞŞŞİİİİİİİİİKKKKKKKTTTTTTTTTAAAAAAAAŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ |
MARCELİNHO delgado ve MAVUBA derim... |
Tabıkı CISSE ve JIMY FLOYD HASELBANK |
caner -mehmet topuz-gökdeniz-yıldıray delgado-gilberto-mavuba-bobo yakışır Kartalıma iki aliyi ,murat şahini göndersinler göreceksiniz burakla fahri çok iş yapacak serdarı da tv birkaç maç izledim 2 sene sonra tutulmaz hazır olun yeni nihat geliyor. |
Mavuba.... |
Alıntı:
Seni tebrik ediyorum.... Lütfen arama denen fonksiyonu kullanın..... |
ya denilson gibi birini neden almıolar ya yada mohammed zidan en iileri bence bunlar alınıcaksa böle ses getirecek birileri alınsın nobre gibi birileri değil :S |
Cisse, Yildiray, Delgado |
gelmesını ıstedıgım futbolcu cısseydı ama ayagı kırıldı |
mavuba-denilson-delgado |
ben olsam louis saha ve delgadoyu alır transferi bitiririm |
pauleta forvet figo+delgado ortasaha cris defans kleberson+runje |
Delgado Tabi Ki |
wiltord-juninho-denilson |
Türkiye`de Saat: 14:22 . |