![]() |
İnönü'de küfür KARŞILAŞMANIN başlamasına 1 saat 20 dakika kala kontrol amacıyla sahaya çıkan Galatasaraylı futbolcular, Beşiktaşlı taraftarların tepkisine maruz kaldı. Siyah- beyazlı taraftarlar, sarı- kırmızılı futbolculara küfürlü tezahürat yaptılar. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
İşte taraftarr. Beşiktaş kötü gittimi bağırırız Yönetim,Ertuğrul Sağlam,Oyuncular diye . ama taraftarı gördünüz. Sahamız kapansa kim verecek hesabını? Taraftar olarak bindiğimiz dalı kesiyoruz. |
Alıntı:
|
Zekice, esprili ve manidar tezahüratlar bulmakta bir sıkıntımız yok. Küfre ne gerek var anlamıyorum. Biz kalitemizi bozmayalım lütfen... |
geçiniz ben maç öncesini bilmem ama maçta bişey olmadı cezayı gerektirecek saha kapanacak hiçbişey yok. |
walla küfür etmemek elde değildi..antipatydeki mustafa abii bağırmayanlara kızıyodu :D:D ben bile eettim |
ya nasıl konu açmışsın sen kardeşim başka bir şey bulamadınmı çok mu lazım bu konu hangi stadta yok küfür sen 2 saat öncesinden bahsediyorsun olur o kadar nasıl karşılayacaktık şampiyon cincon diyemi |
Bu küfür yalnış bunu kabul ediyorum,ama küfürsüz bi stad yok ama nedense cezayı alan sadece biz.!!! |
ben etmedim hep gogo etti :))) |
gs mağlup olunca, gs'li gazeteciler ve Beşiktaş'ın liderliğini hazmedemeyen gazeteciler saldıraya geçtiler. Sonuçta it ürür kervan yürür. Maçtan 1,5 saat önce küfür edilmişmiş. O yazıyı yazan kişi diğer statlarda maç içinde olan küfürleri duymuyor herhalde. Hatta gene söyleyeyim bazı maçlarda arkadan küfür ediyorlarken, yorumcular taraftarlar takımları gayet güzel destekleyebiliyor diyorken, konu Beşiktaş olursa maçtan 1,5 saat önce gsli futbolculara küfüredildi diye biliyorlar. O zaman küfür edilmezse maçtan 1 gün önce küfür edildi diyecekler yada onu da geçtim maç izlerken köy kahvehanelerinde Beşiktaş taraftarları küfür ediyordu diyecek kadar basit insanlar bunlar. buna Eziklik psikolojisi yada hazımsızlık da denir aslında. İnsanın aptal olanlarını gazeteci yapar, elinede kalem verirlerse bunları yazarlar. |
Türkiye`de Saat: 19:25 . |