![]() |
Runje''beşiktaş Real Madrid Gibi'' Runje, "Beşiktaş, Real Madrid gibi" Beşiktaş’ın yeni kalecisi Hırvat Runje, Beşiktaş’ı Real Madrid’e benzettim. Çok kaliteli bir ekip. Kolay gol atıp, kolay yiyor dedi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş'ın yeni transferi Hırvat Runje, Kartal'ı Real Madrid'e benzettiğini söyledi. Tatilde, Beşiktaş'ın 6 maçını izlediğini söyleyen Runje, imza attıktan kasetleri yanında götürdüğünü söyledi. Takımda çok kaliteli oyuncular olduğunu vurgulayan Hırvat filebekçisi, "Beşiktaş'ı Real Madrid'e benzettim. Çok kaliteli bir ekip. Kolay gol attığı kadar, kolay da gol yiyor. Özellikle yüksek ve yan toplarda savunma etkisiz. Bu maçları izlemem iyi oldu'' dedi. Takım içindeki ve savunmadaki zaafları gördüğünü dile getiren Runje, şöyle devam etti: "Çalışmalarını bu yönlerde sürdüreceğim. Ancak ben yüksek ve yan toplarda çok etkiliyim. Bu eksikliği gideririm. Ayrıca Cordoba dünya çapında bir kaleci ve onun yerine görev alacak olmam benim üzerimdeki sorumluğu da da arttırıyor. Cordoba'nın yokluğunu hissettirmemem için ligin ez gol yiyen kalecisi olmam gerekiyor. Bu bilinçle İstanbul'a döneceğim'' |
bn başarılı olacağına inanıyorum... |
Alıntı:
Kardeşim kaynağını belirtirmisin haberin? |
Alıntı:
kartalhaber erhan abi kaynak yazmayı unutmuşum :D |
basarılı olması sart |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Real Madrid in benzerliğimiz iki büyük camianında istediklerini elde edememesi... |
yani demek istio ki iki takim bomba transferler yapiyor ama birturlu basarili olamiyor .... ben bunu anladim :D |
Ya ben ne demek istedigini anladim ama bi garip geliyor kulaga iste "kolay gol atiyor ve kolay gol yiyor" |
ama dogru demis kerata |
bu kaleci beni tatmin ediyo arkadaşlar |
malasef umitim yok bundan |
Alıntı:
gecen yil böyle diilmiydi sanki |
sende casillasa benzemede |
Alıntı:
|
Runje basarili olucaktir bence. |
ıyıya ıste RUNJE sende real madrıd e gıtmekten kurtuldun bak :) |
doru sölemiş...kolay atıoruz kolay yiyoruz...yalan mı..öküz altında buzağı aramayalım |
sevdim ben bu kaleciyi temel sorunlarımızı çözmüş özellikle şu yan top yüksek top meslesini görmesi iyi olmuş üzerinde ne kadar yük olduğunu anlasın... |
Zaten asıl sorun da bu.BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ gibi olursa herşey düzelecek. |
Adam simdiden degerimisi anladi helal sana kim tutar seni artik:D |
arkadaşlar beşiktaş hiçbir zaman yabancı kaleciden yana sıkıntı çekmedi bence başarılı olacaktır |
Kjaer, Asper, Mhyre, Shorunmu..... |
lig başlamadan böle konuşması kolay,inşallah başarılı olur. real madrid benzetmesi hoş ama onlar da eski havalarında değiller artık bari barca ya benzetseydi :D |
Real Mi Hiç Sevmem Barcelona Deseydi Kalbimi Kazanirdi:) |
sezon başlasında bi de o zaman gör sen BEŞİKTAŞI.. dünyanın hiç bir yerinde yok böyle taraftar.. |
Yanlis söylemis Real Madrid Besiktas gibi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bencede real besiktasa benziyor |
Türkiye`de Saat: 10:07 . |