![]() |
Flaş ! Beşiktaş Gençlerle Imzaliyo ! Beşiktaş gençlerle imzalıyorSiyah-beyzlı kulüp, daha önce anlaşma sağladığı Antalyasporlu Burak ile Çarşamba günü, Bursasporlu Serdar ile de Perşembe günü sözleşme imzalayacak.http://www.ntvspor.net/i/blank.gifhttp://www.ntvspor.net/i/blank.gifNTVSPOR ve AjanslarGüncelleme: 18:04 TSİ 13 Haziran 2006 Salı Beşiktaş, anlaşma sağladığı iki genç futbolcuya resmi sözleşme imzalatıyor. Antalyaspor’dan transfer edilen Burak Yılmaz, Çarşamba günü saat 13.00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde kendisini siyah-beyazlı kulübe bağlayan anlaşmaya imza atacak. Bursaspor'dan transfer edilen Serdar Kurtuluş’un menajeri Efgan Erciyas da, genç futbolcunun 15 Haziran Perşembe günü saat 13.00'te imza atacağını söyledi. Bursaspor, Serdar Kurtuluş'u Beşiktaş'a 1 milyon dolar artı Sinan Kaloğlu ve Eser Yağmur'a karşılık vermişti. |
serdar kurtulus 1milyondolar+sınan kaloglu+eser eder mı gorecez bakalım |
Uzun yıllar BEŞİKTAŞIMIZA yararlı olurlar inşallah. |
Herkes icin hayirli olur insallah!:) |
hoş Gelmişler Beşiktaşimiza:) Işllah Kalici Olurlar.. |
adu yararlı olurlar isallah... |
serdar yararli olacak arkadaslar merak etmeyinn |
tum besiktas camiasina ve taraftarlara hayirli olsun ( yonetimden biriymis gibi konustum :D ) |
Hayırlı uğurlu olur inş. Beşiktaşıma ben ümitliyim bu gençlerden. |
insallah cok iyi oynarlar bu genc oyuncular ! |
işte gençlerştirme yapılacaksa böyle genç türk oyuncular alınmalı ancak mutlaka bize yabancıların daha tecrübeli olmaları gerek |
bence serdar daha çokişimize yaricak gibi hayırlısı bakalım görücez. |
topic başlıgını düzeltirmisiniz bakınca bana çok tuhaf geliyor |
hayırlısı olsunn bi an önce lig başlasın içim şişti beee |
hayirli olsun. |
hayırlısı olur inş.... |
camiamıza hayırlı uğurlu olsun |
Turkcell Süper Lig Hemen Başlasin:d |
bu transferler ıyı fakat ben sınan kalogluna acıdım walla ya neyse ınsallah yolu acık olur |
sinan kaloğlu ve eserin gönderilmesi doğru ama burak için serdar özkanı göndermişler. o oyuncuyu izleyen varmı bilmiyorum ama süper bi oyuncu olucak ilerde. |
serdar özkanı alma opsiyonu bizde başka takıma gitmesi mümkün değil iyice pişsin geri alırız |
hayırlısı faydalı olurlar işallah |
profil resmim niye çıkmıyoooo |
Türkiye`de Saat: 00:30 . |