![]() |
aynı şeyLer yazılıyo buraya yoksa en mi c.ft gormeye basladım :D:D:D |
kültür olarak maaalesef..çok geriyiz küfür bizim ruhumuza kadar işlemiş...etmeden duramayız net olarak keşke etmesek.... |
alkole gelince yine sınıfta kalıyoruz elalem tribünde önyüne ufak bi fiskos koyuo.bira çerez oh ne güsel keyif yapıo.bence her şey tadında bırakılmalı...son gs derbisinde beşiktaş çarşısının önündeydım yane çarşı içmeyenlere karşı gibi |
alkolün girdiği türbünde herşey olur. |
Basın bizim yanımızda ağzımızla kuş tutsak yine olmaz olmasında zaten,onlara karşı, hiç bir sempati hissetmiyorum. Ama dediğinde haklısın küfürsüzce sadece takımımızı destekleyerek devam edelim. Bu arada rakibi ve hakemi son maçlardaki gibi ıslıkla ve uğultu şeklinde yükselen sesle baskı altına almaya devam ediyoruz.Hakemler pek etkilenmiyor ama rakibin etkilendiğini söyleye bilirim,özellikle Gs maçında çok iyi yaptık bunu ve top onlara ne zaman geçse hemen kaybettiler. |
+1903 destekliyorum. |
Çok doğru.Küfür basitlerin işidir.Bize yakışmaz arkadaşlar |
Evet arkadaşlar küfürden uzak duralım lütfen.Beşiktaş taraftarı olarak yine örnek bir davranış sergileyelim.Tahriklere prim vermeyelim.Şampiyon biz olucaz. |
evet sonuna kadar seviyel ibir şekilde tezerratuhatımıza devam edicez ve sonunda mutlu zaferle ayrılan taraf biz olcaz yeter ki inanalim arkadaşlar güzel günler bizi bekliyor |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:06 . |