![]() |
fenerbahçe çeyrek finalde ezeli rakibimiz ebedi dostumuz fenerbahçe çeyrek finale yükseldi.avrupadaki temsilcimizi kutalrım ve başarılarının devamını diliyorum... |
ben kutlamıyorum kutlanıcak bişi yapamadılar zaten ya hakem yuzunden yada takımların kotu oynaması yuzunden alabildiler ancak bundan sonraki turda gumlecikler .... |
bende kutlarım bizede bu yakışır. bence zoru başardılar ama daha fazla ileri gidemezler.. |
bende kutlamıyorum |
bende kutlamıorm inş shalke Porto maçnn galibi gelmez de 5 6 tane yerler betr olsnlar |
Kutlamayanlara "neden" diye sormayacağım. Ama ben sonuna kadar kutluyorum. 2-0 dan sonra bizim gibi dağılmadılar, adam gibi oynayıp turu geçtiler helal olsun. Ama bence artık buraya kadar, çeyrek finalde elenirler büyük ihtimalle. |
ebedi dost ne demek ? Allah yazdıysa bozsun kendi cumhuriyetlerindeki vatandaşları kutlasınlar ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak kutlamıyorum.. |
topic acilen kapatilmali bu ne yaaa.. eziklere resmen kücük düsürüyorsunuz... Siz hic gördünüzmü eziklerin bunu bizim icin yaptigini... |
konu yanlış yerde bize ne ! |
Alıntı:
. |
Türkiye`de Saat: 16:34 . |