![]() |
aynen katılıyorum bu taraftarımız bu takıma güvendi ve bu salonu doldururuz evelallah |
Teşekkürler Arkadaşlar.. daha fazla Destek gerekli.. |
Akatların ambiansı daha farklı ama arada 10.000 kişilik fark var sonuçta.Bunuda göz ardı edemeyiz.Taraftarımızında artık uyandığını görüyoruz son maçlarda.Helede böylesine önemli bir avrupa maçında 8-9 bin taraftara rahatlıkla oynayacağımızı düşünüyorum.Daha fazla bile olabilir belki.Futboldada liderlik koltuğuna oturmamız basketbolu da etkileyecektir tahminim.Her branşda şampiyonluk istiyoruz artık.Çünkü bu kapasitemiz var kulüp olarak...Bence çok güzel bir fikir atmışsın ortaya.Umarım bunu düşünür bizim yönetim... |
arkandayım kardeşşş ne kadar çok destek o kadar baskı demek orda olucam umarım da olur |
Kesinlikle katılıyorum arkadaslar inanıyorumki apdi ipekçide olacak maça en az 10 bin taraftarımız gelecektir bilet fiyatları uygun oldugu takdirde bu sayı artabilirde |
bilet fiyatları uygun hale getirilirse neden olmasın ama 3-5 bin kişi gelirse o zaman yapılan her şey boşa gider üst tribünlerdeki perdeler inmek zorunda kalır. |
Buraya yazıpta herkes sözünde duracaksa abdi ipekçiyi bende kabul ediyorum orası fullude aşar ama dolmamasıda var yinede nolursa olsun Abdi İpekçi Kabul |
niye bizim stadımız yok mu? cola turka arena? |
Alıntı:
|
Kendi salonumuz var, evet ama buradaki konu ayrı. Beşiktaş Kulübünün basketbol tarihinin en önemli maçı bu. Tur atlamak bugüne kadarki en büyük başarımız olacak. ColaTurka Arena'nın kapasitesi 3.200 kişi. Biz böyle önemli bir maçı, basketbol'a ilgi bu kadar artmışken 10.500 kişilik Abdi İpekçi'de oynayıp gücümüzü herkese göstermeyi düşünüyoruz. Bu hem maddi hemde manevi anlamda da kulübümüze ve oyuncularımıza daha büyük destek olacaktır. Eminimki gerekli organizasyon yapılırsa 12.000 Kartal, Abdi İpekçi'de olacaktır.. Destek verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.. |
Türkiye`de Saat: 11:12 . |