![]() |
liverpoolda bizdende febeden de ii idi... Ama burasıda İNÖNÜ:... Dikkatlerden kaçmasın... Bu güvenim ne takımın oyununa nede bireysel yeteneğine.... TARAFTARImıza... Galatasaray maçıda ortada bi maçtı ama 2. yarı öyle bir destek vardıki o üst üste 5 kornerde... Kim olursa olsun o golü yiyecekti... o anı unutamam kesinlikle... Yine yeniden aynısını yapacağız.... O kadar... |
Geldikleri gibi elleri bomboşşşş giderler.. eziklerrr |
sormana gerek varmıki şişirilen baslon inecek inönüde gsyide şişirmişlerdi ne oldu |
%99 alırız %1 de gecen sezonda boyle bır mac olmustu ve onu kaybetmıstık ondan dolayı suphem yoksa alacagımıza guvenım tam :) |
aLır ALMALI....!!!!! |
bu maçı kazanmaktan başka bi şey düşenemiyorum ben açıkçası geçen seneki gibi olmıyacaktır bence |
kaybetmek intihar gıbı...haydı cocuklar sampıon olalım..çok sey ıstıoz yaaaaaaaa:ridinghorse: |
ben inanıyorum! BABASIZ DA BOBOSUZ DA feneride hakemleride ezip şampiyon olucaz..yeterki formanın hakkını versinler!! hakemlere dikkat... |
ya ne korkuyorsunuz eziklerden arkadaslar.kesinlikle maci kazaniriz benim korkum sivas maci. |
arkadaşlar ben o maça gidecemde bileti biletix.comdan alıcam acaba kalırmı ankaradan gidicem |
Türkiye`de Saat: 21:13 . |