![]() |
Serhat Unutuldu!!!!! Beşiktaş ligin ikinci yarısında ilgilendiği hatta kendisindende onay aldığı bu futbolcuyu neden unuttu bilen varmı.Kanatlara yana yana adam arıyoruz Nobre diye bi adam ladık bu adamı besleyecek kanatlardan orta yapacak bir tane adam almadık işte size nobreyi 30 gole ulastıracak adam yonetim lutfen bu adamı alsın cok işe yarar |
Ya Ne Serhati KardeŞİm Futbolcumu Kalmadi Allahini Seversen |
serhat ii adam bencedee alinmasi ii olurr |
alalım kaliteli alalım cocuklar |
münch gibi sol kanat nihat gibi sağ kanat almak lazım!!! |
ze roberto sol için ilaç bize hemde bonservisi elinde |
Yapmayin etmeyin ya. Baska oyuncu mu yok dünyada. Arkadasa katiliyorum, Ze Roberto süper adam. Birakin bu ezikleri. |
Hangi Serhat Bu ? |
Anderlechtdeki herhalde |
ya bırakın serhat ı arkadaşlar. biraz akıllı düşünelim serhat beşiktaş a ne verebilir. kocaman bir hiç adam eski fenerli yapmayın etmeyin yaa. biz gelenleri kovmaya çabalıyoruz siz yenisini istiyorsunuz. |
unutulsun daha iyi |
serhat ulueren |
Alıntı:
|
Alıntı:
muhaha bu adamin saci yok kel bu adam:D:D:D |
gargamel mi hoaaaaaaaaaaaa |
Alıntı:
hiçbişey serhat süper iş yapar bu takımda gerisi traşşş... |
Alıntı:
|
varda bjk yönetimi almıyo sanki mehmet topuzdan adam 5 milyon usd istiyo serhat ondan dahaiyi ve daha ucuz |
bencede serhatın alınması faydalı olur.mehmet topuzu alamadığımıza göre geriye yerli iki tane sağ kanat kalıyor.ya gökdeniz yada serhat.gökdeniz adı henüz geçmediğine göre en iyi tercih serhat olur. |
Beyler Serhat Lİstedeyken AÇiklama Yapti. Ben Fblİyİm. Bu BeŞİktaŞa Gİtsem De BÖyle Olacak Dİye. Nasi Alinsin Bu Adam Şİmdİ. Alİ GÜneŞ Geldİ De Ne Yapti. Bİze Tekmeye Kafa Sokacak Adamlar Lazim. Hem M.topuzda Hala Ümİt Var. Adam Hala Lİstede. |
Alıntı:
|
ARKADASLAR KANATIN İLACI SADCE YATTARA DIR:::ALLAh inşallah nasip eder bize onu... |
serhat mı:confused: :confused: naatpnız be abi Serhat iyi oyuncu olabilir de kişilik olarak en nefrettiğim oyuncular listesinde başlarda yer alır serhat BJK ya yakışmaz hem klübü şampiyon oldu geleceğini sanmam(gelmesin de zaten)... |
serhat kim ya ezikse hmn vazgeçelim eziklerle işimiz olmaz... |
altyapıdan RIZA serhatı solda 0 bırakır. adama 20dk şans verdi tigana ondan sonra daha yok. yaa adam tribünleri coşturdu bee ne çabuk unutuldu |
bırakın artık fenerde oynayan futbolcuları yaa |
takimimizda ezik görmek istemiyoruz. |
herif futbolu eziklerde bırakmak istiyorum falan dedi bu adamı alıpta napalım allah aşkına,,layık olduğu yere gitsin eziklere.. |
alınırsa kesinlikle faydalı olur |
Alıntı:
|
Serhat gelsin ii olur bence!!!! |
Alıntı:
|
sakatlandı herhalde .. |
unutulduğu iyi olmuşşşşş! Aman Serhat Beşiktaş semtinini üstünden bile geçme canım benim.... anderlecht te başarılar..... |
Türkiye`de Saat: 19:54 . |