![]() |
yönetimden Nurhay Nakis ten yardım almasını talep ediyorum. böle bir değerin gönlündeki takımı beşiktaş ve adam dünya futbolunda bir marka olan ülkenin milli takım sorumlusu ve biz bunu daha bugün duyuyoruz. aklıma mukayyet ol yarabbim. |
oha bu haberden sonra artık yönetimin adamın etinden sütünden ne olursa olsun bi şekilde faydalanmaları ya da faydalanmaya çalışmaları lazım yuh be altın yumurtlayan tavuk resmen inşallah hikayenin sonu gibi olmayız biz de iyi değerlendirmek lazım... |
nerde bizim yönetim ya. Iste Firsat. Bize cok faydali olur bu adam. |
nerdeeeeeee |
yönetğimde uyusun... |
madem o kadar koyu beşiktaşlı neden yıllardır beşiktaşla temasa geçip te futbolcu filan önermemiş.yada ne biliim bırak futbolcu önermeyi beşiktaşa ben burdayım beşiktaş için ne gerekirse yaparım dememiş.35 yıldır arjantinde olan birini nasıl görebilirki beşiktaş o adam ben burdayım demedikçe.? |
Forza Arjantin Gerisi Trasss |
Alıntı:
bence bu haber forumlarda kalmasın bilgi@besiktasjk.com.tr ye mail olarak haberi verelim, arasınlar artık kim aricaksa. |
dogru soyluyorsun arkadasım sınan engınde bır suru topcu bulmustu hıc bırı alınmadı yonetım uyuyo herhalde |
Alıntı:
Dont cry argentina herzaman favorim |
Türkiye`de Saat: 22:34 . |