![]() |
Beşiktaşımız için lütfen okuyunuz! Tüm Beşiktaşlı arkdaşlarım hepimizin burda tek ortak yanı Beşiktaşk ve hepimiz Beşiktaşımıza destek olmalıyız Transferler istiyoruz çok iyi futbolcular başarılar futbol takımımızada görmek istiyoruz bugun birlik zamanı gelin 33 bin kişlik mabedimiz olan inönü stadını full kombine alalım stadımız full kombine olursa en az 10-15 milyon dolar gibi bir para Beşiktaşımızın kasasına girecek ve herkes storelerden yeni sezon formasını alsa büyük bir birlik oluşsa storeler ve kombinelerden gelen 20 milyon dolar gibi bir rakam hem istediğimz delgado-gilberto gibi yıldız isimler alınır hemde birlik yaşanır LÜTFEN STADIMIZI FULL KOMBİNE YAPALIM HERKEZ KOMBİNELER ALSA evet herkez belkide iyi yabancı transferini bekliyor ancak Biz BEŞİKTAŞLIYIZ Herzaman destek olmalıyız GELİN BİRLİK OLALIM HERKEZ KOMBİNE ALSIN İSTANBULDA OLMAYAN ARKDAŞLARIMDA STORELERDEN EN AZINDAN YENİ SEZON FORMASI ALSIN saygılar |
full kombine işi olmaz dışardan maçlara gelenler ne yapacak o zaman.... |
Yeni Formalarımız Gelsin Gidip Alırız Elbet.. Ne Zaman Yalnız Bıraktık Beşiktaşımızı. |
çok doğru diyosun kranj....hepimiz katkıda bulunmalıyız ki her zaman daha iyilerini takımımızda seyredebilelim...yeni formalar gelsin hemen alıcam,evde 10 tane beşiktaş forması oldu ama olsun helal olsun beşiktaşıma.. |
keske Turkiye de olsayfim ... |
haklısın kardes ama ben sadece storeden alıs werıs yaparak destek olabılıyorum kombıneyı daha sonra alıcam su an ıcın ımkansız saolasın herkes boyle dusunmekte saten! |
imzalarım baba altını.... saygılar |
yeni formalrı bekleyen kardeşlerim yeni tişörtlerimizden alabilirler fena olmamış... lisanslı urunlerden çok ça almalıyız... ist dakilerde kombine almalı... |
bende bir delgado forması alırım |
Bizde birlik olsa varya yeri SİYAH gök BEYAZ olur alem agzı açık BEŞİKTAŞIMIZI agzı açık seyreder Evet arkadaşlar lütfen bu sene her seneden daha fazla kombine alalım bu sene her seneden daha fazla forma alalım BEŞİKTAŞLI OLMAK YÜREK İSTER |
evet arkadaşlar hep destek tam destek ben esk den oldugum için forma alıcam |
istanbul'da yaşasaydım hiç kaçırmadan alırdım kombinemi ama malesef..:(yinede takımıma desteğim herzaman.sadece formayla da kalmayalım arkadaşlar..ürünlerin hepsi çok güzel.. |
iyi bir fikir ama ! ben almanya da oturiyor um ! ama gelen senenin formasini yüsde süs alcam hehehehe ! :) cünkü bisim sampiyon yillimis olcal ! heheh ;) |
Alıntı:
|
aynen aynen katılıyorum kardeşim :) |
herkezin kombine alma gibi bi durumu olamaz,nasıl full kombine olsun ki??durumu olan war olmayan war,ist daki forum üyerlirinin çoğu alacakdır zaten bende dahil,store konusunda haklısınız,destek olmamız için ürün almamız gerekiyor,bu sene güzel gelirler elde edecek kulübümüz inanıorum... |
Sİno ablacığım neden full kombine olmasın herkes kombine alırsa ve bu gelenek olarak devam ederse gerçekten müthiş olur ayrıca evet durumu olan var olmayan var ancak koca istanbulda bir stadı dolduracak kombine alacak 33000 kişi rahatça vardır! |
Alıntı:
Kalın sağlıcakla.. |
yeni formalar çıksın kesin alıcam puma daha iyiydi ama olsun. delgado forması alıcam 20 numara giycek galiba gelirse. alayına isyan inadına BEŞİKTAŞ |
Ben bu sene aldım ve hepsine gittim eger ben BEŞİKTAŞLIYIM diyorsak herkes gitmeli su an yurt dısına gitmezsem kapalı alt beni beklesin.. |
Delgado 10 numarayı alır. |
kombıne alamam ama yenı forma kesın alacam |
Forma Aliriz Ama Kombine Zor...istanbul'da Olmayanlar Için Zor... |
aga güzel fikirde ben büyük maçlara yozgattan geliyorum napcam o zaman |
keşke istanbulda olsaydım ama buradanda son 6 yılın forması olmasına rağmen yeni orjinal formayı alıcam |
aslında ist.'da otursaydın kombıne alırdım ancak ızmırde oturuyom ve izmirde olan butun maclara gıttım....beşiktasımıza hersey feda olsun..... |
ben bu konuda sizi sonuna kadar destekliyorum çünkü bende çevremdeki BEŞİKTAŞLI arkadaşlarımı kardeşlerimi devamlı olarak uyarıyorum.şartlar ne olursa olsun muhakkak herkesin kendi çapında NADİDE KULÜBÜMÜZ BEŞİKTAŞ adına bişeyşer yapması gerekiyor.herkesi komine almaya veya store'den alış verişler davet ediyorum.ben bu sene kapalıda 1 yeni açıktan 1 kombine alıcam.amaç kulübe faydamız olsun.şunu söylüyorum pazardan forma alıcağımıza 1 tane orjinal forma alalım.hatta ben bi ara "acaba klube nakit para yatırabileceğim bi hesap no falan varmı" diye araştırdım ama yokmuş.LÜTFEN AMA LÜTFEN HERKES KOMBİBELERE SALDIRSIN.BİZ FARKLIYIZ, ÇÜNKİ BEŞİKTAŞLIYIZ.AYRICALIKLI OLDUĞUMUZU HER HALUKARDA GÖSTERMELİYİZ.İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE TARAFTAR OLARAK KLÜBÜN DAİMA ARKASINDAYIZ.HERKESE SONSUZ SEVGİLER... |
full kombine olmaz ama en az 25 bin kombine satılsa geriye kalan da maçlara dışardan gelen bjk lilere satılabilir forma konusunda her zaman destekleyelim takımımızı |
ben k.maras ta yasadım ııcın kombıne alma sansım yok ayrıca burda storede yok ne yapacam ben yol gosterın.. |
ya yenisini beklemeye gerek yok. eskiside olsa alalımki yeni transfer yapmaya para, yeni forma almak için ise yıldız isim olsun. ben bugün aldım bir tane |
her sene aynı seylerı diyosunuz kımsenin kombine aldıgı felan yok. bu senede gene 8 bin satarız kombine |
katılıyorym bütün beşiktaşlı taratarlar mutlaka mutlaka forma almalıdırlar |
istanbulda deilim ama her sene aldığım gibi bu senede alıcam BEŞİKTAŞ formamı inş bu senede arada sırada maçlarada gelicem |
Ewet arkadaşlar ibne fb liler diyo inönü stadını sattık(yani 33.000 kombine satmışlar)onun için beraberlik zamanıdır. |
Her Taraftar Ayda Bir Iki ürün Alsa Store Dan Yine Yeter Ben Kendi Adima Yapiyorum.hatta şuada Yeni T-short üm Kargoda Geliyo.arkasi Büyük Kartal Resimli Beyz Bi T-short 24 Ytl Herkes Alabilir. |
bilet kesin alirim ama yildiz gelmeden forma almam |
Türkiye`de Saat: 10:46 . |