![]() |
ibrahim üzülmez !!!! |
bencede baki bjk hiç yakışmıyor |
baki tabikide adam top oynuyacagına gitsin evinde mercimek ayıklasın :d |
bencede baki ama baki yi geçen senede göndermeye çalıştık alan olmadı bu sene olurmu sizce |
kesinlikle baki |
ALLAHIM BANA SABIR VER YA BAKİ İSMİNİ DUYUNCA ARTIK FITTIRASIM GELİYOR.İLK ÖNCE ONU BU TAKIMA KOYANIN...ULAN ADAM DİYE OYNATIYOR ERTUĞRUL HOCADA ONU YAAAAA. YA BU KADAR OLMAZ.BU KADAR REZİL Bİ OYUNCU OLMAZ.BAKİ GİTMELİ ACİLEN.İŞTE BİZİM BİRYERLERE GELEMEDİĞİMİZ BELLİ DEĞİLMİ BAKİ GİBİ ADAMLARI GETİRİYORUZ.ANLAŞILAN BU YÖNETİM ADEM DURSUN FACİASINDAN DERS ALMAMIŞ .ZATEN HANGİSİNDEN DERS ALDIKİ.BAKİ GİTMELİ.M.YOZGATLI GİTMELİ.RİCARDİNHO DA SATILMALI. BOBO KESİNLİKLE GİTMEMELİ. |
bence ricardinho ve ibrahim üzülmez gitmeli önce, onlardan sonra baki. çünkü artık bu ikisinden hiç verim alamıyoruz, bu yaştan sonra da ne kadar çalışsalar birşey olmaz. ama mehmet yozgatlı için aynı şeyi düşünmüyorum. daha fazla fırsat verilse güzel şeyler yapabilir bence. |
valla o kadar saçma sapan adamlar var ki sıraya koyamıorum baki,ib.üzülmez,mehmet yozgatlı,ali tandoğan,gordon |
tabikide baki |
b. mercimek , r. rençber , g. zan , m. yozgatlı , i. üzülmez , a. tandoğan , gordon ilk etapta bunlar gönderilmeli BEŞİKTAŞ'ın hayrı için |
Türkiye`de Saat: 17:08 . |