![]() |
Eziklerin yaptıgı Brezilya ekolüne Beşiktaşımız Arjantinlilerle cevap verirmi? Fenerbahcenin son yıllarda kurdugu ve kendilerince basarılı olan Brezilya stiline Beşiktaşımız almayı düşündüğü Arjantinlilerle cevap verirmi sizce.Latin America daki Brezilya-Arjantin çekişmesi iki kulüp maçlarında da görülebilir.Bizde bunu isteriz :) |
daha gorusmeler devam edıyo bakalım olacak mı oda var |
walla süper olur be abi:) oldum olası sevmişimdir latin futbolunu.. |
Bize bir Osvaldo Nartallo gelmişti Arjantinli o kadar kötü bir topçuydu ama o da fb ye gol atmıştı her beşiktaşlı gibi :D |
keşke hersey istediğimiz gibi olabilse... |
su an ailtonla beraber 4 brezilyalimiz var.......ne arjantin ekolu imis anlamadim |
Teves Ve Messi yi Alırsak Ekol Başlar :) |
defansa ayala messinin yanına da aimar of of tadından yenmez maradonayı da menacer aldık mı ekol tam olur heralde :) |
Arkadasım konu baslıgında bi -ler,-lar eki gördüm...Daha bir tane bile Arjantinli adamımız yok olsada en fazla 2 tane olur..Her sartta bizde bu sene samba yapacaz gibi.Arayada biraz Tanggo karısabilir.. |
Kardeş sen ne diosun ortada bi arjantinli futbolcu yok.3 tane brezilyalı war.Biz bu sezon samba takılıoz. |
delgado ve kily gelse alin size iki arjantinli |
arkadaşlar bence ortaya bi karışık olsa hiçde fena olmaz delgado önünede tevez süper olur tabi nobreyle klebersonuda unutmazsak |
çok Güzel Olur Arjantin Ekolü Bize Daha Uygun Hirsli Savaşçi Koşan Bi Futbol Ekolü |
Sizin Brezilya ekolü dediğiniz Fenerin artığı Nobre, çürümüş Ailton, hırs hisleri alınmış Kleberson sa o ekol yine patlar ben size söyliyim.Ben sadece içimden geçeni belirttim.Arjantin ekolünü son uygulayan Villareal ve sonuç ortada... |
Alıntı:
biz hem samba hem tango yapsak daha iyi olmazmı |
bize ne ya febeden kendi işimize bakalım...kimseye cevap olarak bişi yapnıyoruz sadece şampiyon olalım gerisi ilgilendirmez bizi.. |
Samba Samba Samba Klebersondan Samba :D |
o,bu ekol değil mevcut kadromuza en uygun taktikle mücadelemizi sonuna kadar verirsek şampiyonluk ve dahi güzel başarılar BEŞİKTAŞ ımızın olacaktır.. |
Arjantinli futbolculara acaip sempatim var, Messi,Riquelme gibi vs . Saglam bir yildizin alinmasi guzel olurdu :D |
delgado çok iyi olacaktır !! |
eziklerin 100. yılında şampiyon olursak torunlarımızın torunları zamanına kadar laf söyleyemezler bize |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
dream boy kafan güzel galiba yine akıllı takıl :) |
Tigananın şampiyonluk için yeterli olmayacağını belirten başlık vardı, onu da sen açmıştın değil mi? :) Kleberson, Nobre (ki hazetmiyorum kendisinden) ve hatta Ailton bile şu an bizim oyuncularımız. Büyük harfle başlayıp "Fener" yazarken gösterdiğin saygıyı onlara da göstermeni beklerim. Kaldı ki ekolden önce sistem oturmalı, futbolun dili birdir. |
Brezilyaya karşı Afrika asıllı Fransız lar iyi gider... |
beyler takmayın kafaya aimar'ı da alırsak ve tabiiki bobo da kalırsa latin-samba karışımı birşey olur. adı da tan-ba olabilir mesela...neyse yawww. |
Türkiye`de Saat: 00:23 . |