![]() |
Yeni Sezon Yepyeni Heyacan Arkadaslar Ben Bu Sezonun Baslamasini Bir Baska Heyecanla Bekliyorum Cunku Takima Resmen Reset Atildi Tum Takim Genc Ve Bastan Yaratildi Ozellikle Serdar Kurtulus,burak,delgado(eger Geldiyse) , Runye ,fahri Ben Bu Topculari Besiktastan Once Hic Tanimiyodum O Yuzden Ne Cikicak Cok Merak Ediyorum Ve Sezonun Baslamasini Iple Cekiyorum Umarim Tigana Henry Trezegeut Gibi Yildizlar Yaratmayi Basarir Bizde Keyifle Izleriz Bu Arada Ne Zman Acilacak Yeni Sezonn Yawww :d |
kolej ruhu geri geliyor |
hadi hayırlısı işaallah dediginiz gibi olur da bizimde yuzumuz guler kardeşim |
2 yildir baya bi keder cektik bu yil en azindan savasan takim gormek istioruz |
bu yill en as savasan takim i görces ! o genc oyuncular fahri burak serdar baki hepsi savasci oyuncular ! SAVASMAY BRAK BIS BU SENE SAMPIYON US ;) |
ben ilk maçı düşünemiyorum süper bi ambiyans olacak şu anda içimden geçiyorr büyük kaptan takımı buraya getir... |
4 Agustosda Süper Lig basliyor! |
Bu Arada Ne Zman Acilacak Yeni Sezonn Yawww :d[/quote] takim haftaya sali toplaniyor,ligde 5 agustosta basliyo usta |
arkadaşlar modla ilgili deil ama dönem ortasında adı geçen bucasporlu bi mehmet battal ( adını tam hatırlayamadım ama soyadı battaldı)vardı . çok övüyorlardı . tigana kesin alsın diodu ama transfer döneminde hiç ismi geçmiyo. bu olaydan haberi olan arkadaşların cevabını bekliyorum. şimdiden teşekkürler |
valla ya heyacan bastı şimdiden şu sezon başlasa artık:) ŞIKŞIKŞIKŞIKŞIK ŞIKŞIKŞIKŞIK ŞIKIŞIKŞIKŞIKŞIK BE--ŞİK--TAŞ LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAAAAAAYYY OOOOOO BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞŞ |
Türkiye`de Saat: 14:49 . |