![]() |
butun yildizlarimiz gidiooo heryerde yeter artik yaaaa |
Basketbol bu sene çok önemli,sırf eziklere inat flaş takım kurmalıyız derken,elimizdekini kaybettik.Yönetim Nerdesin!!! |
ben bu doğruluğunu araştırdım ve haber malasef doğru devre arasında istemişlerdi keremi ama o zaman bizi yarı yolda bırakmadı ve şimdiye söz vermiş o yüzden bu sözünü tutuyo ve reale gidiyo keerem malasef:( |
bu kadarda olmaz ya el amin gitti şimdide kerem mi? |
arkadaşlar kerem ligin ortasında gidecekti beşiktaş bırakmadıgı icin gidemedi biz keremle anlaşırken keşke 2-3 yıllık yapsaydık anlaşmayı bu arada şu da anlaşılıyoki adam gibi bir takım kuracaksak basketbola 10 milyon dolar ayırmalıyız |
allah yolunu açık etsinde gitmese ii olurdu |
yuhh be takımda kalması gereken tek kişi gidiyo:( ulan tönetim cincona çevirecekler baskette bizi.. |
Çok BÜyÜk Emek Verdİ Bu Sezon Takima GerÇekten YÜreĞİyle Oynadi Tam Bİr Profosyonel Bundan Sonrakİ Hayatinda BaŞarilar Her Şey İÇİn TeŞekÜrler Kerem....... |
YÖnetİmİn BÜyÜk BaŞarisi Keremİde KaÇirdik Elİmİzden Allah Kahretsİn |
Kerem\'in gitmesi gerçekten çok üzücü. bu sene onun sayesinde biyerlere gelebildik. orda da başarılı olacağına inanıyorum umarım en iyisini yapar orda da. Kutsal BEŞİKTAŞ formasının hakkını layıkıyla verdi. teşekkürler kerem... |
Türkiye`de Saat: 11:59 . |