![]() |
Kerem Tunçeri Real Madrid te Milli oyuncu 3 yıllığına 3 milyon Euro alacak. Boğalar ülkesine Serkan Erdoğan’dan sonra ikinci Türk oyuncu olarak giden Kerem, "Ülkemi İspanya’da en iyi şekilde temsil edeceğim. Böyle büyük bir camiada oynamak benim için ayrı bir gurur" dedi. Gurur duyuyorum baskebolumuz ile dunyanin en iyi klubu basketbolde oldugu gibi euroleague'de en cok sampiyon olan takima oyuncu satmak her babanin isi degil..emegin icin sagol Kerem Tunceri Realde basarilar dilerim sana :) |
Bizim için buyuk kayıp ama kerem için gerçekten çokk sevindim. Allah yardımcın olsun en büyük başarılar senin olsun. Bizde verdiğin emekler için binlerce kez teşekkür ediyoruz... |
cok yazık oldu türklerden en iyi takımın en etkili elemanını kaybettik herşeye rağmen teşekkürler kerem... keremin yerini doldurabilcek bi tek adam var oda :KHALİD EL_AMİN beri el amin geri gelsin. |
bir yandan seviniyom bir yandan üzülüyom kerem için iyi ama bizim için büyük bir kayıp EL_AMİN gitti şimdide KEREM içimizde çok büyük acı var.Bu acıyı söndürmek için EL_AMİNİ geri alın... KEREM inş başarılı olur... :(:(:(üzgünüz yollun açık olsun KEREM |
kerem kardeş hizmetlerin için teşekkürler el amin gelmeli |
hayırlı olsun Kereme de. Sinem duydumu bunu acaba.... Sinem izin vermeden gidemez bir yere :9 |
duymammı ilk ben duydum:(:( burdan takip edebilirisiniz açılmıştı konu http://www.bjk.biz/forum/showthread.php?t=5675 |
sinem Allah sana sabır versin... senin için duacıyız... |
hadi yaa keremde gitti demek.üzüldüm çok.ama inşallah orda da çok başarılı olurda bizde öyle seviniriz. |
abi kalsaydın ya |
Türkiye`de Saat: 15:49 . |