![]() |
ben bu adamları dünkü futbollarından dolayı kınıyorum böle adilik olmaz resmen biizm topçuları biçtiler. hakemde bunlara göz yumdu maçtan sonra kayserili adamların hakemden şikayetçi olmaları ne kadarda komikti. |
Ya zaten hakeme diyecek söz bulamıyorum.En kötü hakem bile Johnson un yaptıgı hareketlere sarı fatih ceylanmıdır nedir onunkilerede bir kırmızı cıkarırdı... |
Alıntı:
|
eveet ya bu hakemler neden böle bize karşı yönetim uyguluyorlar normal şartlarda dünkü maçta kayseriden 2 oyuncu kırmızı kart görmeliydi. |
Kayseri'de Bir Yıldız! MAÇIN YILDIZI Oscar Cordoba http://www.futbollig.com/resimler/futbol32699653.jpgKayserispor karşısında başarılı bir 90 dakika çıkaran Oscar Cordoba, rakibin ataklarını başarıyla savuşturdu. Ev sahibinin zaman zaman etkili olduğu, savunmasının zaafının bulunduğu dakikalarda sahneye çıkan Kolombiyalı file bekçisine İbrahim Toraman ve Bobo da ayak uydurdu. Kayserispor karşısında başarılı bir 90 dakika çıkaran Oscar Cordoba, rakibin ataklarını başarıyla savuşturdu. Ev sahibinin zaman zaman etkili olduğu, savunmasının zaafının bulunduğu dakikalarda sahneye çıkan Kolombiyalı file bekçisine İbrahim Toraman ve Bobo da ayak uydurdu. |
Alıntı:
|
Sergen'den ağır sözler Sergen Yalçın, Kayserispor sahaya futbol oynamak için değil başka bir düşünce içinde çıkmıştı. Bana göre art niyetliydiler dedi. http://www.bjkhaber.net/thumbnail.ph...1.jpg&maxw=350 Gökhan Güleç'in sakatlığı sonrası 86. dakikada oyuna giren Sergen Yalçın, Kayserispor'a çok ağır eleştiriler getirdi. İşte süper solağın zehir zemberek sözleri: "Sahaya futbol oynamak için değil başka bir düşünce içinde çıkmışlardı. Bana göre art niyetliydiler. Gökhan Ünal kendini yere atıyor, sonra hakeme itiraz edip taraftarı galeyana getiriyor. Yedek kulübeleri, sürekli bizim oyuncularla diyalog halinde. Tekmeler havada uçuşuyor. Bu Kayseri ile 3. maçımızdı ve İstanbul'da hiç böyle şeyler yaşanmamıştı.'' |
çok haklı sergen süpersin konuş ben arkandayım |
ya bitiyorum bu sergenin açık laflarına ya büyük topçusun ama kendini bitirdin bea kendini |
evet telegoldede öle konuştuydu süper lafını esirgemeyen biri ama çok haklı konusuyo |
Türkiye`de Saat: 11:46 . |