![]() |
Bobo'da yok Fener maçında Bobo'da yok.Kim oynicak çok merak ediyorum. |
Trabzon maçına yakın bir kadro ile çıkıcak |
Hakem satılmış ilk defa bjk macına gelcem ve bobo yu göremicem sahada .......... hakemler hepsi ayrıca bi soru sorcam kapalı tamamı kombinemi yaa oraya gelmek istiyorum ama zor bulurmuşum öle diyolar |
arklrr umudsuzluuaaa kapılmaalım ltfenn holoskomuss nobremsss delgadomusss toramanımmmıısss war unudmaaalımm lütfenn bobodaa çoookk önmlii amaaa napalımm oln oldu bu maçı alıp fb'ide inönüee gömmemiss lasımm |
delgadoo yok tamamıı kombinee diil amaaa çıktıı saad hatta dk alman lasım bidiooo sonaa sölemesii=) |
hakem boşu boşuna kart verdi ya üfffff |
tamda zamanıydı ha :( |
alllahmmm yaaa....offf |
kendi düşen ağlamaz ikinci yarı nerdeyse bobosuz ilerledik yine bobsuz oynarız holosko ve nobre yeter fenere.. |
onun allah belasını versin yaktı bizi |
Sadece Holoskoyla olmuyo.Adam dişini etine takıyo ya.Böyle bi hırs olamaz.(MAŞALLAH).Topun peşini rakibin peşini hiç bırakmıyo.Ama yazık diil mi onada ya.Bütün takımı aldı omuzlarına resmen.Delgado nerde.Nerde o golleri.Oynamıyo ya adam resmen.Ricardinho'yu yedeklerde otursun diyemi aldık.Niye maça o girmiyoda Batuhanı sokuyo Ertuğrul hoca.umutsuzluğa nasıl kapılmayalım.Bütün moral altüst oldu ya |
holosko - nobre - delgado yeterli mi ? |
bobonun olmaması çok kkötü ama forvet emin ellerde holosko ve nobreee :S cissse s.kurtuluş kesin iyileşmeli o maça |
BU SAATTEN SORA OLMASIN Yaa..FARK ETMEZ BEŞİKTAŞI İÇTENLİKLE NE KADAR İSTEDİĞİNİ BELLİ ETTİ BENCE ONDAN Bİ CACIK OLMAZ ARTIK TANINDIYA TRİPLERDE BENCE BOBOYA SEZON SONUNDA ;GÜLE... YAKIŞIR |
Cisse inş düzelir diyorum. |
BEN FENER MAÇI İÇİN RAHATIM KİM OYNUCAK FALAN TAKMAYADA GEREK YOK..İNÖNÜ GERÇKLERİ VAR VE DEĞİŞMEZ, İNÖNÜDE PARA,ŞİKE,FB,KOP,LVERPOOL vS. hiç bir şeyiLERİN anlamı yok.. GELİP EZİLCEK VE GİTÇEKLER.. |
Cisse oynucakmış diye duydum |
arkdslar bobo fener macında yoq ama sıvas macındada oynamama olasılıgı yuksek daha tahkım kurulu acıklamadı ama drek kırmızı kart yanı en az ıkı mac :( |
inş cisse düzelir |
aynen ya cısse inş duzelırde.. orta saha bıraz daha rahatlanır... delgadoda defans daha gelmek zorunda kalmaz... |
Ya hakem agir karar verdiii ama bobo ikinci devre yatiyorrrr... nobre olmasa yancaz.. Bobo iyi ki brezilya milli takimina cagrildi.. ya sanki kafaya koydu gidecek bizden... |
Alıntı:
|
bobo olsada olur olmasada olur holosko ilerde oynarsa fenerin agır defansını özelliklerde eduyu parçalar.holosko ibb maçında forvet oynasaydı 10 kişi kalmamıza rağmen yine de yenerdik toplar ilerde nobreye geliyordu o toplar holoskoya gelse maçı alırdık hemde rahat alırdık ama ertuğrul hocamız bunu göremedi holosko forvet oynamalı |
BOBOM SAĞOLSUN. HER ZAMAN YANINDAYIZ BÜYÜK BİR İHTİMAL YOKLUĞUN BİZİ SIKINTIYA SOKAR AMA BEKLE BİZİ FB BEŞİKTAŞ GELİYOOOOO.... KARTAL GOL GOL GOOOLL... HADİ BASTIRRRRRRRR. BOBOM SAĞOLSUN.... |
bobo yok die takım sahaya da çıkmasın o zamn nobre var bobo yokken :D |
tek eksik bobo |
Forvetde sıkıntımız yok.! Defans ve orta sahada tehlikeli çanlar çalıor dyan yok.! |
nobre ve holosko ikilisi forvette daha etkili bobonun sakatlıktan kurtulup gelişi forvet hattını bozmuştu kart görmesine sevindim sezon sonuda iyi bir paraya satılmalı bobo |
forvette pek sorun yok gibi ama defans ve orta saha iyi durumda değil inşAllah Cisse iyileşir ve oynar (: Kalede de Rüştü durmalı eğer bişeyi yoksa.. |
Türkiye`de Saat: 03:20 . |