![]() |
Mateja Kezban : Beşiktaşa karşı oynamayı seviyorum Beşiktaşa karşı oynamayı seviyorum geçen sene bir gol atmıştım herhalde onlar beni sevmiyorlardır istediklerimizi yaparsak % 50 şansımız var . Ntvspor . |
liderlik koltuğuna oturcanız ama biz zaten orda oturuyo olcaz...anladın sen onu kezbaaan...:) |
Alıntı:
|
vallahi bu aralar da formda kezban ama kim olursa olsun bu maç beşiktaş açısından çok önemli yenecez başka yolu yok kezbana da sahada güzelik yapılır |
Kezban yenge karıköyde böyle taraftar görmediği için inönüde oynayınca zevk alıyo tabi :) |
bız kezbanı sevdık shep severızde severızde :D |
gel kezban gel senide dolma bahcede bekliyoruz |
yenge yenge kezban yenge muhtaaar oldun kezban yenge |
bizde seviyoruz seni senin çıktığın her mac ezikler bir kişi eksik oynuyor anlamında salak herif |
sadist bu kezban yha sen yeter ki gel inönüye,gel de bi okşayalım sevelim |
Bize karşı iyi motive oluyor ama attığı iki golüde hatırlayın resmen ikram ettik.Bu defans sorunlarını ortadan kaldırmadığımız sürece de bu adam konuşur durur.Bence de haklı onu konuşturmamak için defansımız çok uyanık olmalı.Bir pozisyon bir gol kezman için. |
%50 şansları varmış hadelen |
kezban tumerde gıttı eglence arıyoz zaten.yanlıs yere bulasıyosun |
boş laf bunlar hepsi bahaneee inönüye gel hadi kezban yengeee geariiyyyy :D |
yengecim kaşınma:D:D:D alcaz ifadenizi allahın izniyle... |
sen kendi çapında eğlenedur son gülen iyi güler:D |
ya hersey bir tarafa bu herif konusmuyormu!!!! defansımızın kulakları cınlasın....konusturuyorlar |
G.Zanla Toraman ikilisi ezecek seni bu sefer...Maç sonunda da böyle konuşabilecekmisin bakim... |
:nurse:birkiüç'' YENGE YENGE GEZBAN YİNGEE BANA DOMALDIN GEZBAN YİNGE YİNGE YİNGE GEZBAN YİNGE ÇOCUUNMU OLDU GEZBAN YİNGE'':D:D:D:bath:BOOLE OLURSUN İŞTE:D |
Biz seni severiz, Çok seni severiz Biz seni severiz de Çok seni öperiz :D:D:D:D:D |
varsın o bize gol atmayı sevsin bizde onu inönüde ağırlamayı seviyoruz:D:D:D |
geçen seneki gibi balına gol atacağını sanıyorsan alırsın b.bayı ofsayt taktiği yok bu sene koçum git sen misketlerinle oyna |
sen gel biz de seni severiz kezban yenge :D |
İki gol attı hemen bi yerleri kalktı,görüşücez Kezban bizim Zencilerimiz zamanında eleğe çevirdi senin gibi şımarık konuşmadı,Nobre ve Cisse takımda olan iki zenci unutmaki diğerleri ve özellikle Holosko sülaleiniz ipe geçirecektir. |
kezban yenge yine erkenden konuşmaya başlamış :):) |
kezban nekadar güzel oynarsan oyna sawunmamıza takılıp kalıcaksın onun için liderlige fazla göz dikme |
gel gel bizde sewiyorz seni :D karımız geliyo sewmezmiyiz:D |
kezban akıllı ol geliyoruz Ulan.... |
evet seni sevmiyoruz hemde hiç ama senin ezik takımını bişiler yapmayı çok seviyoruz töbe töbe''' |
snden bir boq olmaz mal |
kezman çıktığına pişman olmada:) |
Türkiye`de Saat: 11:47 . |