![]() |
Kerlon!!! Aşşağıdaki linkte videosunu gönderdiğim futbolcuyu lütfen birileri izlesin.Geleceğin Ronaldinhosu olarak lanse ediliyor. http://www.futebolthebrazilianwayofl.../bg_kerlon.jpg Takım: Cruzeiro Mevkii: Hücumcu orta saha, forvet Tam İsmi: Kerlon Moura Souza Doğum Tarihi: 27 January 1988 Doğum Yeri: Ipatinga (MG) http://www.youtube.com/watch?v=y6Yj7GoXPZw&search=Kerlon Umarım bu genç yıldız adayı birgün Beşiktaşımızda oynar. |
ya işte hala adam arıyoalr millet almadan hemen bunu alsalar ya hemde şöle 5 sene anlaşma bassınlar sonra iyi bi fiyata satarız avrupaya |
Birileri almış mı almamış mı bilmiyorum ama görünen o ki Cruzerio'nun oyuncusu. Klübe birkaç mail attım bu konuda. En azından bilgi sahibi olunmalı. Ah keşke olsa..! :( |
abi bizim yönetim cruserio dan daha bobo yu alamıyo bu çocuğu hiç alamazlar...süper bir yetenek valla... |
belki yönetim forumdan biyerden görür de boboyu bırakıp onu alırlar hem geleceği olan bi futbolcuu.süperrrr yetenek yaa |
bu cocuk manyak bısey yonetıme nasıl duyurabılırızkı bu cocugu |
SÜper Bİ GenÇ Valla Ama Buna Çok Para İsterler Teknİk Üst Sevİyede Çocukta Fakat Birakmazlar Biraksalar Bİle Çok Para İsterler YÖnetİm BÜtÜn Alinacak Transferlerİ Durdurup Bu ÇocuĞu Almasi Lazim BÖyle Bİ Durumda |
bobo corinthians da diil mi |
Hareketli, hareketsiz son vuruşları çok iyi. Topu nereye atacağını biliyor. |
bız nasıl muhammedı bırakmıyorsak onlarda bu cocugu bırakmaz |
orası brezilya onların işi dışarıya oyuncu vermekk bırakır yeterki sen paradan söz et |
duyduğuma göre barcelona anlaşmış bu çocukla şubat ayında.. |
gecmis olsun!! |
Super yetenek |
Arkadaslar, niyetiniz iyi, tamam ama, öyle bir yetenegi türkiyeden kimse alamaz. Barca, ManU, Chelsea...bunlarin bir düzine ajanlari var 365 gün yetenek ariyorlar, onlar bulamayacakda bizimkiler mi bulacak? Tamam gönül ister, bende isterim, ama lütfen gercekci olalim. Benim de gönül messi, ronaldinho ister ama...amasi var iste;-) |
Arkadaslar, niyetiniz iyi, tamam ama, öyle bir yetenegi türkiyeden kimse alamaz. Barca, ManU, Chelsea...bunlarin bir düzine ajanlari var 365 gün yetenek ariyorlar, onlar bulamayacakda bizimkiler mi bulacak? Tamam gönül ister, bende isterim, ama lütfen gercekci olalim. Benim de gönül messi, ronaldinho ister ama...amasi var iste;-) |
Alıntı:
|
yahu alacam demekle alsaydik, avrupada topcu kalmadi be, yapma allah askina...öyle dedigin gibiyse getirsinler 16 yasinda gelecegin yildizini, bu yönetimden baska kimse futboldan anlamiyor demek... allah allah. Bu isler lafla degil 5 milyon 10 milyon degil, o dedigin yetenekler 20 milyon dolardan baslar. |
Niyetine girilsin, Milne'ye, yaşlı topculara, Beşiktaşımızı haketmeyenlere ve klüp asalaklarına verilecek parayla çok da rahat alırsın. Sözkonusu yalnız bu adam değil. Kim bilir daha niceleri var. Yeterki biraz profesyonel çalışılsın. Ah Beşiktaşım ah, keşke elden gelse de birşeyler yapabilsek. :( |
böle yetenekleri almak o kadar kolay değil beşiktaşa kadar barcası reali manchesterı birsürü takım var.hem onlardan birisi almıştır bu çocuğu rahat olun siz :D |
bu cocuk futbolcu deyil resmen manyak ya böyle topmu oynanir?? bu ronaldinhoya 10 ceker valla! ah besiktasimin formasida ne yakisir buna |
bu oyuncuyu hayatta bırakmazlar veya bıraksalar bile öyle ucuza gitmez...yönetim ona o kadar parayı veremez. |
valla en azından bir ilgilenmek lazım belki bişey çıkar..alamayız deyip geçmekle olmuyor .. |
bu adamı bırakmazlar ya adam kafayla çalım atıyo :):) |
Alıntı:
|
Biraz transfer piyasasını takip edenler bilir ki bu ayarda gençler 15-20 milyonluk maliyetlerle ispanya, hollanda, ingiltere, italya vs. liglerine transfer oluyorlar. Kerlonun adını ilk defa burada duyursak belki tamam ama bunlar dünyaca bilinen, Brezilya genç millilerinde çoktan parlamış isimler. Kerlon, Celsinho, Anderson... Extrem bir durum olmadıkça Real Madrid gibi çok büyük kulüpler bile bu oyuncuları makul fiyatlarla alamazlar. |
Man Utd anlaşmış bu cocukla.Linkdeki diğer videolarına bakarsanız Man Utd geleceği diye videosu var :) |
18 yaşında ve süper bir yetenek ancak cruzeiro bu adamı en az 10 milyon euro ya satar veya aylarc uğraşman gerek alman için ! |
ben bölee bişi görmedim, bu adam ne böyle ya |
ağa adam ayaktan fazla kafayla sürüyo çocuk. ii bi yetenek kaç paraysa versinler. 2 yıl sonra r.madrid, chelsea, barça gibi enayilere 2,3 katına satarız. arsenal gibi bi takım i.akını bile izliosa bu çocuk için eşşek yüküyle para yığarlar. hemen alınmalı fazla kimse duymadan. şu anda ki dünya yıldızlarının alındığı gibi. |
ne kerlon u arkadaşlar biz daha avrupa da sıradan topçu olan beşiktaş tan başka hiçbir talibi olmayan milli takıma bile giremeyen delgadoyu alamıyoruz |
ya abi adam daha 18 tyasında bile degil ama iyi topçu allahıma.herkes beşiktasmı elindeki yıldızı bıraksın |
arkadaşlar curizeio bu çocuk için eğer ki curizeio ile aran iyiyse 7 milyon bonservis istiyor yani sürekli futbolcu alıyorsan ancak Beşiktaş isterse 10 milyon bonservis istiyor kaynak:sağlam yerden ! |
walla arkadaslarin yorumlarina gore ii oyuncuymus , bende kardeslere guveniom, ne de olsa besiktaslilik kardesliktir , besiktaslilar kendi aralarinda kardes tir ... (topici dagittim kusura bakmayin :D ) |
ya arkadaşlar bizim türkiyede böyle yetenekleri keşfedecek meneger kapasitesi varmıki acaba. boşuna ümitlere kapılmayın. baksanıza bizim takım 2 senedir dökülüyor. ya bu zaman zarfında bir kulüp bir yıldız adayı keşfedemezmi. yok yok yok. yine günlük transfer yapıyorlar. bu adamıda çoktan ajax psv madrid barca izlemeye almıştır. |
menajer var ancak isteyen daha doğrusu adamların istediği parayı verecek kulüp yok malesef |
alalım bu adamı beyler heheheheheheheh |
sizce bize yedirrilermi bu çocugu bence hayırrr |
Mail Yağmuru Başlasin Sesimizi Duyuralim Umutsuz olmayalım.Yapabileceğimiz tek şey yönetimi ve en etkili taraftar sitelerini mail yağmuruna tutmak.Valla spor sitelerine mail atamıyorum korkumdan ,fenerli yöneticiler görürde kaparlar diye.:) |
Arkadaşlar bu YILDIZ için bence 10 milyon çok az.10 milyona satıyorlarsa ben alıym walla. |
Türkiye`de Saat: 20:53 . |