![]() |
Bilet alanlara Helal Olsun Biletler 1.buçuk Saatte Tükendi Alamayanlara geçmiş OLsun Valla sabah saatin köründen beri netteyim bilet almak için ama olmadı.Bir keresinde kredi kartı bilgilerimi girdiğim son bölüme kadar geldim yerimi bile sectim tıkladım ama son anda atıldım su an site kilitli sorun var zaten biletler bitmiş.Hepimize geçmiş alan arkadasları kutlarım.Karaborsada 150-200 den başlar fiyatlar(acık için tabi) |
ya kulübün fax nosu yada ulaşabileceğimiz bi adresi yok mu yaa çıldırdım sabahtan beri bilet alayım diye niye veriyolar bu işi biletixe ********ler bütün biletleri karaborsacılara sattılar.allah hepsinin bin türlü belasını versin!!! |
böyle olacağı gün gibi belli idi zaten... Madem bir maç için 350 ytl verebiliyorsun neden kombine almıyorsun kardeş yha... verdiğin para kapalı üst kombinenin 3te 1inden fazla yazık valla hemde senin gibi bi öğrenci için... Gerçi Babada para çoksa sorun yok :D |
elimde bilet var kale arkası 500 ytl ye veririm:D |
32 bin kişilik stadın kaç kişilk bölümü kombine bu kadar kısa sürede tükenmesi ilginc... |
Alıntı:
|
Alıntı:
ii fikir he :D |
şakası bi yanada arkadaşlar varmı bielti olan satmak isteyen |
nerdeee bizde o şans. |
bende de var 400 rekabet isteyenler::D:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 20:08 . |