![]() |
Sizce Bobo'nun yerine kim alinmali Ertugrul Hoca Bobo;nun yerine Milan Jovanovici secmis. Siz ne dusunuyorsunuz bobnun yerine kim alinmali bence amauri - palermo |
bence bobo kalmali |
bence de bobonun kalmasi cok iyi olur ama gidiyo, yani giderse kim alinmali |
Durun ya! Hemen gaza gelmişsiniz.Bence Bobo daha en az 3 yıl bizde oynar.En azından oynaması gerekir.Yönetimi gaza getirip sattırmak istiyorlar.Carew'e aynısını yaparak 1 yılda harcadılar adamı.3 milyon eu kar yaptı diye sattık.Koskoca Beşiktaş kulübüne bu yakışmadı.Aynı şeyler Bobo içinde geçerli. |
Kolpa basının haberlerine inanıp yorum yapmayın diye bir çok kez söyledim konu bile açtım ama görüyorumki bazı arkadaşlar topic açma hastası olmuş.Kendileri Beşiktaş`ın güncel sorunlarına deyinemedikleri için,basının haberine göre yorum yapar olmuş.!! BOBO KALMALI.!!! |
bobo gitmeli artık yeter bizdeki misyonu doldu gitmeli ama yerine alınacak adam javonovic gibi adamlar olmamalı mümkünse ertuğrulun beendiği bi adam olmasın gerisi farketmez diatta gordondan kaliteli olsn yeter:) |
ne demek bobo nun yerine?!! hemen yolluyopruz bobo yu öyle mi şimdiye kadar bobo bizim herşeyimizdi ne değişti 1 kırmızı kart gördü diye? hemde tartışmalı bir kırmızı kart. yapmayın allah aşkına bu takımdan her kırmızı yiyen gönderilcek mi? hala BÜYÜKSÜN BOBO!!! diyorum. |
Şimdi zamanı değil bunların,önümüzde çok kritik bir maç var,ona konsantre olmalıyız.Sezon bitince bunları konuşmak için çok zamanımız olacaktır zaten... |
bobonun gitmesini kim ister? bobo gitmesin . ama illa ki gidecekse yerine iyi biri alsinin jovanovicler falan alinmasin , sonra hemen geri gonderiyorlar. lutfen konu yanlis anlasilmasin , bobonun gitmesine karsiyiz. |
oooooo milan ooooo milan bu adam gelsin forma satışalrı patlar en az 30000 forma satarız(of ya insanın inanmadığı bişeyi yazması ne kadar zormuş) |
eğer bobo satılacaksa nobre ve holoskoyuda beraber satalım rubin kazan üçüne 30 milyon euro veriyor yerlerine carew ve marsilyadan GERÇEK cisse alınsın derim ama Ertuğrul istemez istese de bizim yönetim alamaz...ezikbahçe bu sene kimi alıcak merak ediyorum henry yada scvhenkodan biri kesin gelicek biz hala milan diyoruz |
kesinlikle bobo kalmalı bobo gelecegin yıldızı gelecegede gerek yok 1 yıl sonra bobo muhteşem forwet olcak onun için bobo kalmalı |
Alıntı:
|
Anlaşılan Bobo gidici. Onun yerini dolduracak adam bence FATİH TEKKE Hem Türk olması hem kalitesi hem de duruşuyla Bobo'nun yerini kolay doldurur. |
bobo kalmali hemen yolladiniz bobomuya helal olsun size ayrica simdi bu topicleri acma zamanimi biz diyoruzki sampiyonluk onumuzde duruyor kenetlenelim inadina bu topicler aciliyor hayret etmemek elde degil hele bobonun gidecegi bi kesinlessin sezon sonu gelsin o zaman konusuruz bu konulari ayrica biz ne dersek diyelim bizim dedigimizin olmayacaginida biliyorsunuzdur sanirim |
can erdem varken transfere gerek yokkkkk |
Hayrola Bobo gidiyorda bizimmi haberimiz yok.Kolpa medyanın haberleriyle gaza gelip oyuncunun bile kafasını biz karıştırıyoruz. Bobo bu takımda kalacak.Bazıları istemesede. |
bobo kafa olarak ztn fransaya gtmş bile bndan sonra pk yrrlı olamaz yerine alınacak isim hızlı ve bitirici ksnlkle yıldız biri olmalı |
Alıntı:
|
BOBÔ KALMALI.! |
Türkiye`de Saat: 18:43 . |