![]() |
10 Nisan Bjk-Gs ULEB cup Dev maç 10 Nisan'da Basketbolda, ULEB Kupası çeyrek finalinde birbirleriyle eşleşen Beşiktaş Cola Turka ile Galatasaray Cafe Crown takımları arasındaki karşılaşma 10 Nisan'da yapılacak. ULEB Kupası'nda çeyrek final eşleşmelerinin programı belli oldu. İtalya'nın Torino kentindeki organizasyonda, Beşiktaş Cola Turca-Galatasaray Cafe Crown ve DKV Joventut-Pamesa Valencia maçları 10 Nisan Perşembe günü oynanacak. Dinamo Moskova-PGE Turow ve Akasvayu Girona-Unics Kazan takımları arasındaki çeyrek finalin diğer maçı ise 11 Nisan Cuma günü yapılacak. Bu maçların galipleri 12 Nisan'da yarı finalde karşılaşacak. Final maçı ise 13 Nisan'da oynanacak ve kupanın sahibi belli olacak. |
Bu kupayı alacağız Gs yi de yeneceğiz,Türkiye adına çok güzel bi olay oldu ayrıca. |
kupa bizim ! |
ULEB Cup Çeyrek Finali Maç Programı 10 Nisan Perşembe 19:30 / Beşiktaş ColaTurka - Galatasaray CafeCrown 22:00 / DKV Juventud Badalona - Pamesa Valencia 11 Nisan Cuma 19:30 / Dynamo Moskova - PGE Turow 22:00 / Akasvayu Girona - Unics Kazan (Türkiye Saati İle) |
Alıntı:
|
Kişisel düşüncem Dynamo Moskova'nın pek zorlanmadan finale çıkacağı yönünde. Ve bizimde içinde bulunduğumuz 4'lüden çıkan ekibin de kupaya uzanacağını düşünüyorum. Ben Badalona'nın işininde bizim kadar zor olduğunu düşünüyorum, Valencia ikinci devre çok iyi oynamaya başladı ve ligde Badalona'yı deplasmanda 92-85 mağlup etmişlerdi. Tek dezavantajımız dar bir rotasyonla oynadığımız için yorgunluk olabilir. Ama Dev Kartallar inançlarıyla bunu da aşacaklardır.. |
takımın başında ergin ataman gibi bir hocamız olduktan sonra biz bu sene uleb cupı alırız.Ama final macları birer gün arayla takımın yorgun düşmesinden korkuyorum sadece... |
İnşallah kupayı alırız ama gerçekten çok zor. Benim favorim Ricky Rubio faktörüyle Badalona. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gayse ye mi yenilcez yok ya kupa bizimdir bizim kalacak :D |
rahat kazanirizz diyorum ama ben dis atislardan korkiyorum adamlar Nbade gibi atiyorlar resmen hepsi giriyor durdurmak lazim hele Cüneyite ve Dee Browni...Pota altinda aslinda rahat oluruzz Hüseyin Besok oynamaz sanirim 2 hafta kaldi ameliyat gecirdi oda biraz sürer...ins bizim yabancilar ve KAya Peker iyi motive olurlar..öbür Türkler zaten herzamanki gibi mücadele birakmiyorlar...!!Yenerizz hele Ergin Atmanala hayranim ona :D... |
ben final oynarız dıyorum galatasarayı yenersek ama oda zor olacak |
inş.. alırız yaaa bu koç bu takı hakediyoo... |
Çeyrek Final'de Galatasaray'ı geçip,Valencia'dan bir süpriz bekliyorum. Galatasaray'ı geçersek,Valencia'yla eşleşmek istiyorum.inşallah dualarım kabul olacak. Ama biz ilk olarak Gs'yi eleyelim.... |
inş geceçez turu... |
Beşiktaş ın oyunu finali rahatlıkla getirir..GS falan hikaye ama tek korkum şu kriz olayı bu etkileyebilir oyuncuları.bekleyip görelim. |
arkadaşlar inş kupayı alırız |
maça gidecek olanlarla beraber bulu$up bir$eyler yapmak isterim öyle bir planımız var mı? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
"Final 8" öncesi Galatasaray CafeCrown'da ameliyat olması gereken Tufan Ersöz, Torino kadrosundan çıkartıldı. Yaklaşık 10 gündür antrenman yapmayan Hüseyin Beşok'un kesin durumununda belli olmadığı ama oynatmaya çalıştıklarını belirttiler. Yine de Hüseyin'in antrenman ve maç eksiğinin olması nedeniyle Galatasaray adına tam randıman vermeyeceği muhtemel.. |
Alıntı:
|
gs yi ins. yeneriiz ayrıca ıns. kaya pekr gercek performansını sergiler su bi kac mactır düsüs yasıoo gibii ama yinee macın adamı bence SHUMPERT :) |
yenerizz ins...bizim yabancilar daha kaliteli...!!ama bizim oyuncular iyi konsantre olmali...Pota altinda aslinda biz daha iyizz ve Hüseyin Besok de büyül ihtmal cok az süre alir oynarsa...Tufan hic oynamicak o cok iyi..rotasyon icin...Gs karsi cok dikkatli olmaliyizz cünkü dün gördükki Fbye karsi bi baslarsa 3lüklerde bidah durdurmazin..Gsde dis atislarda cok iyi...Gran Canaria karsi ilk macta belki 20 3lük attilar...!!ben bütün takima güveniyorum hepsi kaliteli..sonsuzz basirilar...!! |
Zorlu mücadeledeki rakibimiz Galatasaray Cafe Crown İtalya'ya giderken, Havalimanında basın mensuplarının soruların yanıtlayan antrenör Murat Özyer, takımın son durumu hakkında bilgiler verdi. Sakatlığı bulunan Tufan Ersöz'ün oynayamayacağını ifade eden Özyer, Hüseyin Beşok'un oynama şansının ise yüzde beş olduğunu söyledi. |
inşallah hafta sonu kupayı alıp Türkiye'ye dönecekler kartallarımız. |
maç saat kaçta ve hangi kanlda yayınlanmaktadır |
maç hangi kanalda bilen varmı |
maleseff yenildikk :( sansa bakk abi yhaaa 60-58 öndeyiiz adam 7 de 0 la oynadı son 7 sn bi 3lük attıı macı kaybbettkk :(... söylencekk söz yok |
çöktü bi kara bulut Beşiktaşımın üstüne, gitmek bilmiyorum, isyan edecem, günaha girmekte olmuyor..! ya sabır. |
Konuya ilginize teşekkür ederiz. |
Türkiye`de Saat: 16:37 . |