![]() |
'Afrika'nın kralı benim' Beşiktaşlı oyuncuların Samsun dönüşü uçakta kızdırdığı A.Hassan "Ne Eto'o, ne de Drogba, şu anda Afrika'nın en büyük yıldızı benim" dedi. http://www.bjkhaber.net/thumbnail.ph...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş, Samsun galibiyeti sonrası istanbul'a keyifli dönerken, uçakta futbolcular arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Ahmed Hassan, Mısır'a gitmek için Tigana'dan izin alınca, üzerini bile uçağın tuvaletinde değiştirirken, siyah-beyazlı futbolcular "Manken gibi oldun. Yoksa transfer mi var?" diye şaka yaptılar. Mısırlı yıldız, İbrahim Üzülmez'in "Afrika'nın mı, turnuvanın mı en iyisi seçildin? Bizim bildiğimiz en iyisi Eto'o ve Drogba" deyince sinirlenen AHassan sert çıktı: "İbo, senin bilgin bu kadar. Afrika Kupası'nda Eto'o ve Drogba daha önce seçildi. Son olarak 'En iyi futbolcu' unvanını ben aldım Şu anda Afrika'nın en iyisi, daha doğrusu kralı benim, bunu iyi anla. Ben zaten size kırgınım. Hem kupayı aldık, hem de ben en iyi oyuncu seçildim. Aranızdan bir tek Tayfur ile Erdil Arpacı aradı. Siz 'Aradık telefon kapalıydı' dediniz. Arayan buldu." İbrahim de "Sen prensimizsin, İngiltere'ye gitme, bizimle kal" diye gönlünü almaya çalıştı |
Ahmet Hassan sen çok iyi bir topçusun umarım bizi bırakmazsın. takımda seni görmek beni mutlu ediyor. |
evet şuan en büyük yıldız sensin fakat yaşında 30 oldu hassan efendi ! ben Hassanın gitmesini istiyorum daha iyi ve sağ kanada tam oranın adamı alınmalı ! |
Türkiye`de Saat: 12:32 . |