![]() |
valla ben forza'da ferreria'nın gelecegini ilk ordan duydum ve diger transferleri genelde dogru çıkıyor 'o 'nun gideceginide ilk ordan duymuştum inşallah bu'da dogrudur |
Gilberto Yakışır. İnşallah bu haber doğrudur.. Gilberto soldaki açığı kapatır. |
Ben de gilberto nun geleceğini tahmin ediyorum hatta başından beri böle düşünüyorum çünkü yıldırım demirörenin dediği brezilya milli takımından söylem i ve Tigana nın 1 futbolcu transferini dünya kupası sonrasına bırakalım demesi acele etmeden Gilberto nun transferinin sakin kafayla çözülmesi şeklinde yorumlamıştım hala öyle düşünüyorum sola adam alınacaksa bu gilberto olacaktır... |
istanbula gelmeden inanmayin arkadaslar !! |
once imza abi yoksa inanmak cok zor :=) |
bu adam zaten gitmek istiyo Hertha dan ama Alman Basininda takip ettigim kadariyla Cruzeiro ve Corinthians´in adlari geciyo,bizden hic bahsetmiyorlar ama insallah gelir,düzgün bi oyuncu tam bir profesyonel |
inşallah dediğin gibiolur abi ne diyelim??? |
hele bi istanbula gelsinde ondan sonra bakarizzz yonetime inancim kalmadii benimm |
kulübünden önce adamla anlaşsaydık:) istanbula uçaktan inmeden bende inanmıorum daha yönetim hayal kırıklığına uğratıyo bizi sonra.. |
yalan dolan bu yönetim juan fran gibilerden ve de futbolunu kafasında bitirmiş adamlardan başkasını alamaz |
Türkiye`de Saat: 11:29 . |