![]() |
BJK TV'de Bobo'yu Tanıtan Şarkı BJK TV'Yİ açtığımda bazen rastgele Bobo'yu tanıtan şarkı çalıyor.Bu şarkının adı ne? |
çok güzel bir klip kaç kere izledim şarkıyı biliyorumda adını hatırlayamadım şimdi. aama çok güzel |
İşte bana da adı lazım... |
bjk tv bizde yok :( olsa hep izlerim yahuu :) |
adam gibi yayın yapana dek protesto ediyorum İZ-LE-Mİ-YO-RUM !! Böyle yayıncılık olmaz . |
evet aydın arkadasıma katılıyorum adam gibi yayın yapılmıyor... şarkıyıda bilmiyorum arkadasım kusura bakma yardımcı olamıyorum sana |
Bende bilmiyorum sarkının adını |
bana yardımcı olacak yok mu içinizde? O şarkıyı mutlaka bulmalıyım ... |
video yu bulabılsek şarkı sözlerinden çıkarırız :D |
bnde isledim ama alzaymır var unutuors işte |
Hangi klipten bahsettiğini hatırlayamadımm yaff.Ama bi tane klip wardı.klibin sonunda ''Bazen Sevinç Bazen Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter'' die bi yazı çıkıodu.Acaba ondan mı bahsediosunn. |
Alıntı:
bende adam gibi yayın yapılmasından yanayım ama sesimizi duyan yok. burada diyarbakırda beşiktaşımdan alacağım en doğru haberleri ordan almak isterim ama yayın kalitesi yerler altında |
Orasını bende bilmiyorum valla Holigan abi.Bana da sabahları rastgeliyor.İşte bobo'nun doğum günü var,CSKA Sofya'ya attığı goller ve podyumdayken resimlerinin eşliğinde harika bir şarkı çalıyor.Adını bir türlü bulamıyorum .... |
bende bilmiyorum tv miz yok ki bizim :D |
şarkının sözlerini yazsanız belki fikir yürütmenize yardımcı oluur:) |
Yabancı olduğundan kafamda anlamlı kelimeler dökülmüyor ki...Anlaşılan hiç göreniniz yok bu şarkıyı... |
ewet bende izledim.çok güzel klip ama adını bilmiorum:( |
bobo kalmalı |
Alıntı:
|
acaba ne bende çok merak ettim veysele danışın bi belki biliodur... |
bobo kalmalı |
bizim bjk tv miz yok abii :S (Emrah modu:D) |
Türkiye`de Saat: 09:38 . |