![]() |
Bobo satıldı http://efsanefotospor.com/images_con.../ma/c28449.jpg BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören Rusya’nın Rubin Kazan takımından Bobo karşılığında 7 milyon euro istedi. 2 taraf anlaştı. İş bununla da kalmadı. Serdar Özkan da Kazan’a gitti... |
daha neler,haber nerden?? |
abi 1 nisan geçti yaa:) |
ne diyorsun ya şaka dime |
fotospor sacmalıklarından biri daha |
Kaynak Nedir ? |
nasıl ya boboya fransızlar 8 veriyodu delimisiniz serdar la ikisine 7 deyin gideyim bombalayayım demirörenin evini |
kartalhaber'den mi alıntı yine :) |
kartalhaber bile koymaz bu haberi:) |
buna pek inanasım gelmiyor şu anda :D |
resmi sitede böyle birşey yok |
Sallamasyon :D |
şakadır şaka |
kolpa basın:) |
ya şaka mı bu be bobo gidemez yaa:'( |
şaka şaka bobo bizim oyuncumuz kimse merak etmesin |
Bobo bu sene kesin gider bundan şüpheniz olmasın. ama nereye kaça gider bilemem en az 10 euro almadan vermezdim ben şahsen.7 iyi para ama biraz az görüyorum. Fransızlar sezon sonu kesenin ağzını biraz açacak gibi bence. |
ya bırakın ya böyle şaka olmaz . |
Rubin Kazan değil de bir Marsilya falan yazsalardı daha inandırıcı olurdu.Adam niye gitsin Rusya'ya Fransa dururken!.. |
Saka yapiyorsun demi..? |
biri beni mi cagırdı :D gitsin Boboyo sevmiyorum zaten :D serdar kalsın ama :D yalanda Olsa Sevinmiştim leem :D Bobosuz denerdikk bidee .. |
yok artıkk..Rubin Kazan Türk takımı oldu o zamann..:):) |
yav nerden bu haber aksama kadar haber okuyorum ve boyle bir habere raslamadim gerceklik payi varmi haberin |
saçma ve yalan bence daha fazla verecek takımlar var ve gökdenize 8.900 milyon $ verdiler |
haberlerin yalan sölediğini bilmeyen biri gelse kesin inanır yalan haberde bu kadar olur |
kolpaa basiinn!! üf bikmadilar mi bizlen ugrasmaktan , yalan haber uydurmaktan bee |
yalan habr oldugu bellı yorum yapmaya bile degmez bence |
Fotosipor' mu Fanatik' mi ßirisinde Gördüydüm, iki kartaL Rusya'ya uctu diye. inananLar war mi ßiLmem =D |
:D :D :D yapma dostum inme inecek vakitsiz |
arkadaş şaka yapıyo bence |
yok artık ya :S olmaz böyle haber 7m cok az para bobo icin en az 10m alırız ondan |
saçma bi haber ne işi var boboyla serdar özkanın orda ya saçmalık |
bencede gaz |
Konuyu açan arkadaş bir açıklama yapsın lütfen. Gerginiz zaten.. |
la adam gır gır geciyo öle olsa haberlerde çıkardı |
yalan olduğu apaçık olan haberi buraya taşımakta ayrı bi saçmalık... |
yalan haber gibi geliyo bana |
fotosporun neyine güvenirsiniz? kolpa |
böle bişe yoktur yaa hem serdar özkanı hemde bobyu satmazlar sanırsam :S |
bobo kazana gitmez |
Türkiye`de Saat: 22:00 . |