![]() |
SoL ßeke aLınması iyi oLmus, insaaLLah pisman oLmayız. ßoy da var. köse vuRusLarında etkiLi oLacak qißi.. |
Kadlec ile daha önce Lyon Celtic te ilgilenmiş transfermarkt forumunda cok olumlu seyler yazılmıs eger haber dogruysa cok iyi transfer diye yazmıs bir alman Cek milli takımın son maclardaki sol beki, bonserviside yok sol bekte i.üzülmez oldugu düşünülürse bence mantıklı bir transfer olur kötü cıksa bile +2 lerden biri olur Diatta Gordon transferlerinden sonra yine mi transfer fiyaskosu diye endişelenmemek elde değil ama bu adam ile ilgili izlenimler cok olumlu http://www.transfermarkt.de/de/forum/154/geruechtekueche/thread/252376/anzeige.html Wenn das stimmt, hat Beşiktaş einen Top Transfer getätigt!Dort kann er sich mit guten Leistungen für andere Ligen interessant machen. Eger dogruysa cok iyi bir transfer yaptiniz! Sizdeki performansiyla diger büyük liglerdeki takimlarin ilgisini cekecektir. Er ist eins der größten Abwehrtalente in Tschechien, sehr schnell, steht sicher und ist ein sogenannter mitspielender Verteidiger. Hatte sein Debüt mit 17 Jahren in der 1.Liga. Cek Cumhuriyetin'in en büyük dfans yeteneklerinden biri. Cok hizli, defansi saglam ve "oynayan" bir defans oyuncusu. (sanirim topla oynamasini bilen, sadece defansi düsünen degil oyuna katkisi olan biri demek istedi). 1. Lig'de 17 yasinda ilk macina cikti. http://www.kartalbasket.com/forum/Th...ify_inline.gif |
sol bek en acil eksiğimizdi ilk onun alınması güzel olur iyi bir transfer gibi görünüyor hayırlı olsun |
inşallah elimizde patlamaz buda |
Solbek bu adam...Teknik iyi..öne de gidiyor..Deli gibi degil ..ortha yapiyor...Cek Cumhuriyetin'in en büyük defans yeteneklerinden biri....ins dogrdur ama benim düsncem biraz baska ama neyapiyim hayirli olsun...2tane mutlaka tecrübeli transfer yapmaliyzz....ve Yildirm Demirören ve Sinan Engin 2..3 tane bomba transer yapabilirr ...cünkü baski altindalar ..yoksa gidiciler...!!! edit:Makedonya-Bosna macini izlemis Mutlu Topcu stoper icin...!! |
umarım şimdiki köre benzemez... Hayırlı olsun ne diyelim... |
en sevdigim futbol ülkelerinden biri cek cumhuriyeti...her ne kadar kulüp bazında cok basarılı olamasalarda milli takımları oldukça iyi...ben çek oyuncuların alt yapısının ii oldugunu düsünüyorum...inşallah gelir...bence transferleri bu tarz ülkelerden yapmalıyız...çek,slovak,rus liginden yada iskandinav ülkerinden almalıyız...tangoyla sambayla bi yere kadar... |
iyi oynuyodur inşl. sonra gordon fln gibi olmasın diaatta :S: S:S:S:S :s |
Sol bek olarak alınacaksa alınsın,hem gençte,yararlı olabilir belki.Ama stopere çok daha iyilerini almalıyız.Hem isim olarak hem de oyun olarak... |
yazıklar olsun bunu beğenen ertuğrula da yuh diyorum bu vizyonsuz teknik direktörümüz gidene kadar daha allahın adını andım stata filan maç izlemeye gitmem yemin ederim..ne biçim adam bunlar ya hala gencecik toy adamları almaya çalışıyolar sparta prag kim ya bide şamp. ligi düşünüyoruz diyolar..bırakın gitmeyelim yine 8 yeyip rezil olcaz..böle transferler yapılcaksa hiç umrumda değil hakemler istedikleri kadar yaksınlar bizi hepsi haklı böle ezik transferler yapan takıma herşey mubah yuhhhh ya yeter artık bıktım be kazma adamlar seyretmekten |
Türkiye`de Saat: 16:29 . |