![]() |
şımarmaması daha ii |
yani olaydan çıkardığınız sonuç sadece buysa helal olsun daha çok antrenör kovarız biz o zaman zamanı gelince istemesek de elimiz boş kalır çözüm bu değil... |
ulan yonetim kücücük cocuga mukayet olamıyosunuz utanmadan bide delgadoyu getiriyoruz dıyosunuz 20 haziranda transfer bıtcek dıyosunuz ortada hiç bisey yok atıp yazıklar olsun 10 yasındaki cocuga sahip cıkamıyorsunuz defolun gidin yeter artık |
Yahu Bu Insan Bu Yaşta Bunlari Yapiyosa Ne Yildiz Olur Ne Bişey Sallayin Gitsin Ama Eğer Hakkaten Bunlar Oluyorsa Ne Yani Ronaldinho Musun Sen Ama Tekrar Ediyorum Eğer Bunlar Oluyorsa Yani Basina Da Aldanmamak Lazim |
yok öle bişey ya |
YÖNETİM İSTİFA ......:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: |
|
nerdende gosterdi star tv bu cocugu, birde yonetim istifa diye bagiranlara lafim var, bana bu olayda yonetimin sucunu bi soyleyin |
ben O Lafi Bu Olay Için Sölemedim Ki Yönetimin Bence Gitmesi Lazim Werdikleri Sözde Duramayan Yönetimden Hayir Gelmexz Bu Yönetim Beşiktaşi çok Yipratti Yeni Bir Yönetim Gelse Göreceksiniz Beşiktaş Nasil Canlancak Ozamn Bu Yönetim Istifa Diyenlere Hak Vereceksiniz... |
ilk hata yonetımın 10 yasında bı cocugun warlıgından medyayı hbrdar etmesıydi bence arkadasından diger hata tv kanalllarının bu cocugu maclardaki oyununu cektırıp twlerde yayınlatmasına ızın wermesydı arkasından en buyuk hata bu cocuk ıcın basın toplantısı duzenlemekti. dayak olayını bılemıyoruz tabi gercekmi deılmı ama eger gercekse 10 yasında cocuk bunu akıl edemez bence ben bu takımdan ayrılcam dıe yanındakı ınsanlar yapmıstır oyuzden cocuk we aılesı ıkna edılebılır o yanında gezen bı adam war butun problar ondan kaynaklanmıs olabılır dıe dusunuorum... |
Türkiye`de Saat: 06:36 . |