![]() |
Alıntı:
maçtan fazla umudum yok yenersek süpriz olur en iyi ihtimal berabere |
Bu maçı almak zorundayız sonra bu basın çıkp sattı maçı derler YAPMASADA DERLER ABİ DERLER |
rize kümeye |
bu maç önemli değil ama bursayı yenemezsek o zaman işler değişir..ben adanda olacam o maçta.inşallah adana halkına güzel bi maç izletecez |
3. olacağımıza inanmıyorum,ama ne olursa olsun bu maçı kazanmamızı istiyorum...Gıcığım şu rizeye,adamlar ondan bundan 4-5 yiyor bize gelince bir şey oluyor adamlara.Tabii bizimkilerde suç,top oynamıyorlarki adam gibi...Bu takıma karşı rahat 4-5 gol atmamız lazım bizim,adamlar savunma yapmaktan acizler,bunu görüyoruz maçlarda.Kayseri,trabzon,gs,fb hep 4-5 atmış...Bu sezon 3 maçtık bunlarla,bir maçı kazanabildik o da işe yaramadı.Bu sefer kazanırsak işe yarayacak,Rize layık olduğu yere gidecek,2.lige!.. |
rize bize hep ters geliyor ama içimden bir his rize'yi yeneceğimizi söylüyor. tahmini skor 2-0. |
mça geLcek oLan varMı = ) riZeLi kaRtaLLarr.... |
rize laır gibi geliyo pek birşey değişmiyecek yensek de insanın sewincini kursağında bıraktılar |
ben bjk yemnsını degl rizenın yenlmesını istiom uyuz oluyorum o takıma küme düşer insallah bursayla birlikte |
Hedef büyük olsaydı Rize bizi yenerdi ama şuan pek bir iddaamız kalmadığından biz kazanırız.Sen git Sivas'ı yen sonra Oftaş'a yenil.Bunun gibi bir hesap olacak bence. |
Türkiye`de Saat: 16:46 . |