![]() |
Merhaba, Arkadaşlar Bizler bilincli olgun birilerinin hedefi ile yönetilmeyen kukla olmayan Beşiktaş taraftarina hizmet veriyoruz. ve bunun icin elimizden geleni yapiyoruz olgun ve seviyeli kartallara selam olsun!.. bazi dengesiz kişilerin yaptigi olumsuzluklardan dolayi chatbox un ayarlari yapiliyor yeni bir düzenleme yapilarak 100 mesaj üstü yazan arkadaşlarimiz burada sohbet edebilecekler. Sizlerden Sabir ve Hoşgörü bekliyoruz.. Teşekkürler |
İşte Budur...! Fakat Sayın Admin..! ÇoOOookk Mesaj Sayısı oLan Üyelerden de Küfür EdenLer OLuyor..! Bunlara Karsıda Bir Önlem Varsa Lütfen YapaLIm..! Dün Sende Vardın BüLent Abi.. 2 Kisi NasıL Üstümüze geldiler Bir Konu Actık Diye..! Zaten Bu Yüzden BöyLe OLdu.. Demek İstedigim Mesaj Sayısı Cok oLanlarda Küfür Edebiliyor.. Bununla Küfür Sorununun Çözülecegini Sanmıyorum..! Bence En Küfük Örnek A.q Diyen Bir üyeyi BiLe Süresiz Banlamak En Mantıklsıı...! |
cok guzel oldu kutlarımmm |
Kendini Bilmeyen Adamın Boxta Yazdıklarına Kim Engel Olabilir ki ? Büyük Beşiktaş Taraftarıyız Hepimiz Biz Kendimizi Bilmezsek Admin Napsın.. |
Besiktasim_1903 kardesimin dedigi dogru. Biz Besiktasin iyiligi icin caba verdik. adamlar üzerimize geldi. Bülent Abi sen en Dogru kararlari verirsin ...Saygilarla |
arkadaslar.. bu olayın bi önlemi yok yani herkes burada kardestir biz birbirimizle kenetlenezsek bir vücut gibi konuşup oturamazsak ve bu olayları başka konularla yoğurup sonuçta birbirmizle küfürleşeceksek bu chatbox olmasın daha iii ben derim ki kardeslerimize kardesimiz gibi abilerimize abimiz gibi davranalım gösterin bu taraftarın alemin kralı olduğunu hadi saygılarımla... |
Saygı Ve Sevgi Önemli Bunlarsız Değil ShoutBox Hiç Bişey Yürümez.. Peki Bunu Sağlayacak Olay Nedir ? berkhan'ın Dediği Gibi Kenetlenmek Daha Sıkı Bağlar Oluşturmak.. |
Değerli Arkadaşlar, Mesaj Sayisi fazla olanlar şayet küfür ederse verdikleri emek boşa gider ve banlanirlar aslinda buda bir önlemdir. ancak daha önemlisi insanlarin bir birine saygı duyması bunun icin biz burada elimizden geleni yapacağız. Bir Üye Grubuna ait olabilenler yazi yazabilecek mesaj Sayısı 250 yi gecenler olacaklar bunlarda şayet bu tür insanlar icinde yinede kaliteyi bozan olursa önce shutbox dan sonrada forumdan uzaklaştirilacaktir. Gerekli düzenlemeleri yapmaktayız. Son kez ifade etmek istiyorum burasi Beşiktaş forumu ve buraya girenlerin %99 u Beşiktaşlı kimse bu forumda bir başka Beşiktaşlının taraftarligini sorgulamasin rica ediyorum bu konuda ve herkez yorum yapmakta özür kişkirtmadan aşagılamadan. Amacimiz büyük bir forum olmak büyük forum olacagiz diyede birilerinin yanliş hareketlerine göz yumamayiz büyük olmak Kaliteli olmak demektir. Aradiğiniz Kalite Buradadir emin olabilirsiniz. Desteklerinizle daha iyi olacagiz Saygılarımla Bülent Çabuk |
Alıntı:
fakat illaki olur fikir savaşı ama bu fikir savaşlarını bi düzeyde tutup yapabilirsek ne mutlu bize o zaman zaten büyüğüzde büyük ve yüce taraftarlığımızı kabul ettiririz cümle aleme ben elimden ne gelirse yardımcı olmaya çalışıcam bi sorunu olanlar birebir mod arkadaslara ulaşamadıklarında sıkıntılarınızı benimle paylaşabilirsiniz |
Vallah ************ vardiya onun sayisi mesaj sayisi baya coktu ama yinede küfür etti ve noldu banlandi |
Türkiye`de Saat: 18:35 . |